Andreea Berecleanu şi Constantin Stan, în intimitate! Imaginea prin care li se citeşte fericirea pe chip

berecleanu.jpg

andreea berecleanu constantin stan apropiati onomastica
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan sunt împreună de aproape doi ani
foto: arhiva personală

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au pornit pe drumuri separate în urmă cu doi ani, când au şocat pe toată lumea cu anunţul separării. La scurt timp, prezentatoarea şi-a refăcut viaţa sentimentală şi la fel a făcut-o şi fostul ei soţ, consul în Africa de Sud. Astăzi, ştirista se declară fericită alături de medicul estetician, Constantin Stan, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze.

Nu e uşor pentru niciun cuplu să treacă printr-un divorţ, mai ales după o căsnicie de 15 ani, aşa cum au avut Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, însă amândoi au demonstrat că timpul vindecă rănile şi şi-au găsit rapid fericirea în braţele altor parteneri. Prima care s-a afişat cu noul iubit a fost ştirista. Prezentatoarea Observator de la Antena 1 a început o relaţie cu medicul estetician Constantin Stan lângă care şi-a găsit liniştea. A găsit putere să meargă mai departe, iar acum zâmbetul i se întipăreşte firesc pe chip. Cu ocazia zilei de nume a iubitului ei, bruneta i-a făcut o urare, în stilul propriu. A publicat o imagine cu ei doi într-un moment de tandreţe şi a scris un mesaj general pentru sărbătoriţii zilei pe reţeaua de socializare. nălţarea şi sărbătorirea Sfinţilor Constantin şi Elena! La mulţi ani, tuturor aniversaţilor acestei zile sfinte! Să aveţi zile frumoase!", a scris Andreea Berecleanu pe contul de Facebook.

berecleanu_sampanie.jpg

andreea berecleanu constantin stan apropiati onomastica
Andreea Berecleanu se declară fericită şi are motive întemeiate să fie aşa
foto: arhiva personală

Bruneta a mai publicat o imagine, în care ciocneşte o cupă de şampanie pentru sărbătorţi şi poartă un tricou cu un mesaj sugestiv : "happily ever after..." (n.r. în sfârşit fericită)", au fost cuvintele care însoţesc fotografia ştiristei lăsând să se înţeleagă cine se face "vinovat" de fericirea ei.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1