Andreea Berecleanu, incredibil de slabă la 41 de ani!

inainte_si_dupa.jpg

andreea berecleanu slaba dieta
Andreea Berecleanu arată trăsnet după ce a slăbit zece kilograme
foto: arhiva personală

Este una dintre cele mai apreciate ştiriste de la noi şi nu trece aproape niciodată neobservată! Andreea Berecleanu a împlinit 41 de ani, dar are un tonus de adolescentă. Veselă şi plină de viaţă, prezentatoarea "Observator" se simte bine în pielea ei, mai ales de când a reuşit să dea jos aproape zece kilograme.

De când formează un cuplu cu celebrul estetician Constantin Stan, pe mâna căruia au încăput multe vedete, s-a tot zvonit că Andreea Berecleanu ar fi apelat şi ea la mici artificii chirurgicale ca să-şi menţină tinereţea. Tenul ştiristei este vizibil mai neted, iar silueta ei le face invidioase pe multe doamne. Dacă derulăm puţin filmul înapoi, constatăm că în urmă cu aproape jumătate de an, Andreea Berecleanu nu se prea lăuda cu formele ei. Purta haine largi, sub care încerca să ascundă surplusul de kilograme.

berecleanca.jpg

andreea berecleanu slaba
Andreea berecleanu arată mai bine ca niciodată
foto: arhiva personală

Fotoreporterii Click! au surprins-o atunci pe vedetă la cumpărături. Cu chipul ascuns sub o pălăriuţă, vedeta a încercat să nu iasă în evidenţă, mai ales că nu se afla în cea mai bună formă. Acum, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru ştiristă, care a dat jos cel puţin zece kilograme, prin metode numai de ea ştiute. Cert este că noua siluetă îi dă o stare de bine şi o face să zâmbească continuu.

andreea_berecleanu_2.jpg

andreea berecleanu slaba
Andreea Berecleanu poate acum să poarte pantaloni mulaţi
foto: arhiva personală

"Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus! Astăzi împlinesc 41 dar cu 2 în faţă! Alerg să-i prind din urmă pe copiii mei!", a scris prezentatoarea pe contul ei de socializare, dovadă că se simte ca la 21 de ani. 

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu şi are doi copii cu acesta, o fată, Eva (15 ani), şi un băiat, Petru (10 ani). Căsnicia de 15 ani a celor doi s-a dus pe apa sâmbetei în toamna lui 2013. La scurt timp, ştirita şi-a refăcut viaţa sentimentală cu medicul Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu cu o avocată, care l-a făcut pentru a treia oară tătic.     

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1