Andreea Berecleanu a încins ringul de dans pe muzica Loredanei! Imagini inedite

berecleanu_main.jpg

andreea berecleanu nunta constantin stan
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu
Foto: Mihai Ionescu

S-a încins atmosfera la nunta Andreei Berecleanu cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi miri au fost în centrul atenţiei toată seara, dar mai ales la recitalul Loredanei, care a ridicat cei 150 de invitaţi în picioare. Artista i-a chemat pe scenă pe cei doi miri, iar ei au dansat fără oprire pe celebra piesă "Zig Zaga".

A fost distracţie mare la nunta Andreei Berecleanu (41 de ani)! Ştirista Antena 1 şi soţul ei, medicul estetician Constantin Stan, s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie) la biserica Kretzulescu din Capitală, iar spre seară şi-au chemat oaspeţii într-un decor de basm, la un luxos hotel din Bucureşti.

aranjamete_florale.jpg

andreea berecleanu aranjamente florale hotel hilton
Andreea Berecleanu şi-a aşteptat invitaţii cu mesele aranjate festiv
foto: arhiva personală

Invitaţii au umplut ringul de dans, iar unii dintre ei au transmis momentele artistice în direct pe reţelele de socializare. La recitalul Loredanei, Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au făcut spectacol. Mirele a fost extrem de emoţionat pe toată durata petrecerii, mai ales că după miezul nopţii, invitaţii l-au sărbătorit cu ocazia împlinirii a 60 de ani. Asta nu l-a împiedicat însă să se simtă în al nouălea cer şi să danseze pe piesa Loredanei, "Zig Zaga".

Nici mireasa nu a stat locului şi a intrat repede în atmosfera de petrecere, imaginea fiind inedită pentru invitaţi, care erau obişnuiţi cu cei doi în ipostaze sobre.  

Loading...

Citește și

  • andreea berecleanu nunta fiica eva

    Eva Zaharescu (15 ani)a fost o apariţie absolut superbă la nunta mamei sale, sâmbătă (5 noiembrie). Adolescenta a purtat o rochie lungă, de culoare albastru-închis, cu linii fluide. Ca să facă faţă vremii reci, fiica Andreei Berecleanu şi-a asortat ţinuta cu un sacou din catifea. La fel ca mama ei, Eva a optat pentru o coafură lejeră.

  • Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie), la Biserica Kretzulescu din Bucureşti. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu după ce s-au cununat civil pe 18 septembrie, într-o ceremonie discretă la Primăria Capitalei.

  • andreea berecleanu mireasa nunta biserica kretzulescu

    Nuntă elegantă sâmbătă la Biserica Kretzulescu din Capitală, unde Andreea Berecleanu s-a căsătorit religios cu medicul estetician Constantin Stan. Celor doi miri le-au stat alături naşii, Ileana şi Cătălin Badiu, dar şi părinţii şi rudele apropiate. Bunica Andreei Berecleanu a fost extrem de emoţionată şi a avut şi motive să se simtă aşa. La cei aproape 90 de ani, ea a mulţumit Cerului că a reuşit să-şi vadă din nou nepoata în rochie de mireasă.

  • Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie), la Biserica Kretzulescu din Bucureşti. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu după ce s-au cununat civil pe 18 septembrie, într-o ceremonie discretă la Primăria Capitalei.