Andreea Berecleanu, în doliu. Tatăl ei a murit

andreea_berecleanu.jpg

andreea berecleanu doliu
Andreea Berecleanu a purtat doliu în jurnalul de luni (4 septembrie)
foto: captură Antena 1
Citeste tot despre: 

Andreea Berecleanu este îndoliată, după ce tatăl ei a murit. Vedeta a făcut tristul anunț chiar pe profilul personal de Facebook, unde a publicat și o fotografie cu ea și părintele ei.

Luni, (4 septembrie), în cadrul jurnalului de știri, prezentatoarea fost îmbrăcată în culoarea negru, în semn de respect și suferință față de moartea tatălui ei.

„Într-o zi de aproape toamnă, a ales să plece spre alte zări. A lăsat toată dragostea și puterea lui în sufletele noastre. Drum luminos, TATA! AMIN”, a scris Andreea Berecleanu, pe rețeaua socială.

tata_andreea_berecleanu.jpg

tata berecleanu
Tatăl Andreei Berecleanu a murit
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

  • andreea berecleanu stiri antena 1 sanatate

    Zâmbeşte de la pupitrul ştirilor de la Antena 1, dar nu de puţine ori a strâns din dinţi ca să mascheze durerile crunte pe care le are. Prezentatoarea tv a vorbit deschis despre problemele de sănătate care nu-i dau pace şi din cauza cărora trebuie să facă recuperare medicală toată viaţa. Ştirista a mărturisit că se luptă cu multiple hernii de-a lungul coloanei şi urmează tratament specializat de trei ori pe săptămână.

  • andreea berecleanu sot

    Andreea Berecleanu (42 de ani) are toate motivele să fie mândră de soțul ei. Constantin Stan (60 de ani) este nu doar cel mai apreciat medic specialisc în chirurgie estetică de la noi, dar și-a păstrat intactă capacitatea de a aprecia frumusețea unei femei, chiar și după atâtea decenii de pus silicoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1