Andreea Berecleanu, curajoasă în alegerea rochiei de mireasă. Povestea ținutei speciale

ab.jpg

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu a fost strălucitoare la propria nuntă
Foto: Mihai Ionescu

Weekend-ul trecut, Andreea Berecleanu (42 de ani) și Constantin Stan (60 de ani) și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, a familiilor și a prietenilor apropiați. A urmat o petrecere la un hotel de lux din Capitală, unde voia bună a fost regină.

Mirii au fost în centrul atenției, așa cum este și normal, iar știrista de la "Observator" a strălucit la propriu și la figurat. Andreea Berecleanu s-a dovedit a fi foarte curajoasă, căci rochia ei nu a fost creată de vreun designer după probe multiple și modificări, ci a fost comandată de pe Internet. Nu numai că a purtat rochie albă și voal, pe care l-a ales pe ultima sută de metri, ci a ales o ținută care i-a pus în valoare silueta, dar a și lăsat-o să se miște în voie și să danseze la petrecere.

nunta-biserica1_0.jpg

andreea berecleanu constantin stan
Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu
Foto: Mihai Ionescu

 

Pentru că este organizată și stăpână pe situație, Andreea nu a avut emoții în ceea ce privește rochia de mireasă. Și-a comandat-o online, la sfatul fiicei sale, Eva, și al nașei Ileana Badiu. Nașa este și cea care a dat câteva detalii despre ținuta vedetei de la Antena 1. "Rochia este creația unei designerițe libaneze, nu are o poveste emoționantă. Și-a luat-o online. Eu nu aș avea curajul să-mi iau o rochie așa de importantă fără să o probez, pe când ea a făcut treaba asta și i-a venit perfect. A fost foarte expeditivă", a povestit Ileana la emisiunea "Răi da' buni". 

Voalul de care Andreea Berecleanu s-a îndrăgostit are o dantelă foarte veche pe el, detaliu care a convins-o pe vedetă să-l poarte, chiar dacă în urmă cu o lună a refuzat să ia în calcul varianta purtării unui voal de mireasă.

Constantin Stan nu a văzut rochia aleasă de soția lui. Era convins că aceasta va alege o ținută remarcabilă, dar simplă, fără a se transforma în mireasă în toată regula. "N-am avut voie să văd rochia, am stat departe, chiar mi-am pus mâna la ochi de câteva ori", a spus medicul în fața bisericii.

Loading...

Citește și

 • tort nunta andreea berecleanu constantin stan

  A pus mare preţ pe detalii, iar invitaţii au rămas profund impresionaţi. Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au folosit fructe şi legume în aranjamentele florale de pe mesele festive, iar tortul cu cinci etaje a fost surpriza serii. Cei doi miri au petrecut până în zorii zilei într-un decor de poveste la un luxos hotel din Capitală.

 • andreea berecleanu nunta constantin stan

  Andreea Berecleanu s-a recăsătorit sâmbătă (5 noiembrie) cu medicul Constantin Stan. Prezentatoarea a avut o nuntă de basm la care cei 150 de invitaţi s-au simţit răsfăţaţi. Vedeta tv a mai trecut prin emoţiile unei nunţi, cea cu Andrei Zaharescu, şi în weekend mireasa a dat dovadă de multă stăpânire de sine, probabil şi pentru că relaţia ei cu esteticianul a decurs firesc, iar căsătoria a fost un pas care a venit de la sine.

 • Frumoasa prezentatoare de la știrile Observator Antena 1, Andreea Berecleanu (42 de ani), s-a căsătorit sâmbătă, la Biserica Kretzulescu din Capitală, cu alesul inimii ei, medicul estetician Constantin Stan (60 de ani).

 • andreea berecleanu nunta constantin stan

  S-a încins atmosfera la nunta Andreei Berecleanu cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi miri au fost în centrul atenţiei toată seara, dar mai ales la recitalul Loredanei, care a ridicat cei 150 de invitaţi în picioare. Artista i-a chemat pe scenă pe cei doi miri, iar ei au dansat fără oprire pe celebra piesă "Zig Zaga".

 • Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie), la Biserica Kretzulescu din Bucureşti. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu după ce s-au cununat civil pe 18 septembrie, într-o ceremonie discretă la Primăria Capitalei.

 • andreea berecleanu nunta fiica eva

  Eva Zaharescu (15 ani)a fost o apariţie absolut superbă la nunta mamei sale, sâmbătă (5 noiembrie). Adolescenta a purtat o rochie lungă, de culoare albastru-închis, cu linii fluide. Ca să facă faţă vremii reci, fiica Andreei Berecleanu şi-a asortat ţinuta cu un sacou din catifea. La fel ca mama ei, Eva a optat pentru o coafură lejeră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1