Andreea Bănică și-a scos nurii la bronzat! Arată incendiar în bikini

andreea_banica.jpg

andreea banica
Andreea Bănică (37 de ani)
foto: Arhiva Personală

Nici bine nu a venit vara, că vedetele au renunțat la cojoace și au „sărit” direct în costumele de baie. Andreea Bănică (37 de ani) a preferat să fure startul, așa că a plecat în vacanță în Cipru.

Blondina profită de vremea frumoasă de acolo să-și arate formele apetisante. Andreea Bănică s-a fotografiat în bikini, pe care și i-a asortat cu costumele de baie ale prietenelor ei. Ulterior, poza a fost publicată pe profilul personal al vedetei, unde a strâns peste 13.000 de like-uri.

andreea_banica_costum_de_baie.jpg

andreea banica
Andreea Bănică (37 de ani) se bronzează pe o plajă din Cipru, alături de două prietene
foto: Arhiva Personală

 

Complimentată de o admiratoare, Andreea a recunoscut că își întreține corpul, dar nu atât de bine pe cât și-ar dori. „Cu siguranță ai un stil de viață foarte sănătos cu multă mișcare”, i-a scris un fan. „De ceva timp sunt mai atentă, însă nu îmi este ușor... de aș avea mai mult timp, m-aș ocupa mai mult de mine, însă mă împart în 15 locuri”, a răspuns vedeta.

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea banica

  Andreea Bănică (37 de ani) este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Cu părul lung și blond, trupul cu forme și ochii albaștri, vedeta poate suci mințile oricărui bărbat.

 • andreea banica roma

  Invitată la Teo Show, Andreea Bănică a povestit despre familia sa și despre escapada amoroasă de care a avut parte alături de soțul său. După ce a avut un concert în Bologna, Italia, artista și-a dat întâlnire cu Lucian Mitrea, partenerul de viață și managerul ei, în Roma.

 • andreea banica

  După o perioadă încărcată, cu concerte de Crăciun și de Revelion, Andreea Bănică (37 de ani) a ales Thailanda ca să se relaxeze alături de soțul ei. Vedeta nu a avut însă inimă să-și abandoneze cu totul fanii de acasă, pe care îi răsfață cu imagini sexy postate pe contul personal de Instagram. Cea mai recentă fotografie o înfățișează pe Andreea într-o ipostază rară: fără sutien, pe un iaht, în mijlocul mării.

 • andreea banica

  Duminică (14 februarie), îndrăgostiții din toată lumea sărbătoresc Valentine’s Day. Chiar și vedetele și-au luat liber pentru a-și petrece această zi specială alături de partenerii de viață. Andreea Bănică (37 de ani) a lăsat deoparte studio-ul și a plecat să se întâlnească cu soțul ei într-una dintre cele mai romantice destinații din lume.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1