Andreea Bănică, secretul relaţiei de 22 de ani cu soţul: «Nu am stat despărţiţi decât câteva zile»

andreea-banica-lucian-mitrea.jpg

andreea banica
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au împlinit 10 ani de căsnicie şi 22 de ani de relaţie
Foto: arhivă personală

Andreea Bănică s-a întors în televiziune şi sâmbătă (27 octombrie) va prezenta prima ediţie a emisiunii "Provocarea starurilor", un show muzical la TVR, la care este gazdă. Noul ei proiect tv vine la pachet cu o serie de responsabilităţi, ceea ce înseamnă că timpul petrecut acasă cu soţul şi copiii va fi din ce în ce mai scurt. Artista şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de două decenii şi încă reuşesc să menţină viu focul pasiunii în cuplu. Solista a povestit pentru Click! cum a ajuns să aibă o relaţie atât de lungă.

Într-o lume a showbizului în care divorţurile sunt la ordinea zilei, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea reuşesc să ţină monotonia departe de căsnicia lor. Cei doi au o căsnicie fericită şi se bucură de cei doi copii ai lor, Sofia (9 ani) şi Noah (2 ani). Ocupată până peste cap cu concertele, Andreea a mai primit pe mână un proiect. Este vorba despre emisiunea de talente "Provocarea starurilor" de la TVR, unde vedeta este amfitrioana showului.

andreea_banica_familie.jpg

andreea banica familie
Andreea Bănică are o familie frumoasă
Foto: Instagram

Argumentul pentru care Andreea Bănică a acceptat să fie prezentatoarea "Provocarea starurilor" 

Acest ultim proiect al solistei îi umple programul până la refuz, dar solista mărturiseşte că nu îşi neglizează niciodată soţul şi copiii, chiar dacă asta înseamnă să facă din noapte zi.    

"O zi din viața mea nu este ușoară. Un argument care a contat pentru alegerea mea de a fi în proiectul ”Provocarea starurilor” a fost acela că nu îmi ocupă zilnic timp, că nu sunt plecată zilnic de acasă, de lângă copiii mei. Filmez o dată sau de două ori pe săptămână, iar în restul timpului am libertatea de a face foarte multe lucruri pentru cariera mea muzicală. Apoi mă întorc acasă la copii și, practic, mă pot ocupa și de ceea ce ține de familie. Întotdeauna trebuie să- mi faci loc pentru soț şi pentru copii. Petrec timp cu copiii si cu soțul meu, petrec timp cu soțul meu. Altfel, cred că o relație sau o căsnicie nici nu poate dura atât de mult precum a mea. Suntem împreună de douăzeci și doi de ani și ne știm și ne cunoaștem foarte, foarte bine. Cu puțin timp în urmă am împlinit zece ani de căsnicie. Deci avem niște ani frumoși împreună și cred că ne-ar fi tare greu unul fără altul. Noi chiar devenim romantici. Noi nu putem să stăm despărţiţi unul de celălalt. Nu ştiu să fi stat despărţiţi câteva zile, după atâţia ani. Aşa ne-am obişnuit. Înainte să avem copiii, mergea cu mine la concertele mele, iar după ce am născut-o pe Sofia, am decis că trebuie să îmi iau un tour manager, pentru că el trebuia să mai fie şi acasă, dar şi alături de artiştii de care se ocupă", a povestit Andreea Bănică pentru Click!

Andreea Bănică este gazda unul show muzical de talente 

În fiecare show "Provocarea starurilor", prezentat de Andreea Bănică, şase tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin mai multe probe în care îşi vor dovedi calităţile vocale. Dintre aceştia, trei vor pleca acasă la fiecare ediţie, alţi trei concurenţi urmând să completeze locurile eliberate.

Ei vor fi jurizaţi de mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani. La "Provocarea starurilor", mentorii sunt aceiaşi pentru toate ediţiile concursului, însă juriul se va schimba în fiecare ediţie.

 

Citeşte şi:

 

Care este secretul Andreei Bănică pentru un ten perfect sănătos 

Andreea Bănică, ai grijă să nu ajungi ca «femeia-pisică»! 

Loading...

Citește și