Andreea Bănică „s-a mutat la mare!” Unde își petrece vedeta toată vacanța de vară

andreea_banica_1.jpg

Unde își petrece Andreea Bănică întreaga vacanță de vară
Foto Instagram

Andreea Bănică a împărtășit cu cititorii blogului ei modul în care a decis să-și petreacă întreaga vacanță de vară. Vedeta s-a întors la origini, și împreună cu întreaga familie a mers în orașul în care a copilărit și a mărturisit că a decis să stea atât de mult în Eforie, încât s-au putea spune că s-a mutat la mare. Cântăreața a explicat că are multe amintiri din frumoasa stațiune de pe Litoral, printre care și primele săruturi pe care „i le fura” soțul ei, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică „s-a mutat” la mare pe perioada verii, povestind pe blogul personal cum s-a desfășurat pentru ea perioada concediului. Artista s-a întors, împreună cu familia, în stațiunea în care a copilărit, aflată pe lioralul românesc, și a mărturisit că este mai fericită ca niciodată. Acest lucru se poate observa și din pozele pe care vedeta le publică pe rețelele de socializare, simțindu-se în elementul ei pe plajă. 

andreea_banica_2.jpg

Andreea Bănică a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini care „au încins” internetul
Foto Instagram

„Eforie o să fie mereu orașul meu de suflet. O să mă întorc aici, să mă plimb pe străduțele pe care am copilărit, să-mi cumpăr amandinele preferate. Uneori stau așa cu Lucian și mă gândesc că a trecut timpul în zbor și că nici nu am simțit când au trecut anii. Parcă ieri ne plimbam pe faleză și îmi fura primul sărut.(…). Vorba vine că m-am mutat la mare, pur și simplu în ultimul timp mai repede am fost de găsit aici decât la București. Pentru mine e foarte important să vin aici, în locul din care am plecat și să stau să mă gândesc la câte mi s-au întâmplat din momentul în care m-am mutat la București ca să-mi  îndeplinesc visul. (..) De mult timp nu am mai avut timp să stau la mare atât de mult cât mi-aș fi dorit eu și sunt fericită că în sfârșit am reușit.

Nu vă imaginați că am ținut-o toată vacanța într-o nostaligie. Ne-am bucurat de zilele petrecute la plajă, ne-am distrat în familie și cel mai important, am petrecut mai mult timp alături de copii, așa cum îmi doream. Noah Andrei este cel mai fericit în apă. Crește inima în mine când îl văd cum se joacă în apă. Sofi abia așteaptă piscina, să sară în cap și să se „mureze” , așa cum făceam și eu când eram mică”, a povestit Andreea. De asemenea, cântăreața și-a încurajat și cititorii să se întoarcă în locurile copilăriei, pentru a se deconecta pentru o perioadă de la stres și obligațiile zilnice.

andreea_banica_familie.jpg

Andreea Bănică a plecat în vacanță în Eforie, cu întreaga familie
Foto Instagram

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Fiica Andreei Bănică a moștenit de la mama ei vocea și dorința de a se afirma pe scenă. Astfel, Sofia a avut parte de o surpriză din partea Andreei, care a luat-o pe scenă pe cea mică, în cadrul unui concert, iar cele două au cântat împreună. Momentul adorabil mamă-fiică a fost imortalizat în fotografii și publicat ulterior pe rețelele de socializare, spre bucuria admiratorilor cântăreței, care au încurajat-o pe fetița ei să urmeze această carieră.

  • Cântăreața Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitea, s-au retras la vila lor din Eforie Sud, pentru câteva zile. Cei doi s-au plimbat pe faleză, amintindu-și de începuturile romantice ale relației lor, de acum 24 de ani.