Andreea Bănică, la momentul adevărului: «Nu am avut rețineri să mă pozez fără machiaj»

12-banica.jpg

Fără şi cu machiaj

La 41 de ani, Andreea Bănică se simte o femeie frumoasă și a avut curajul să le arate fanilor săi cum arată fără machiaj. Dacă aceștia au fost obișnuiți să o vadă pe celebra artistă mereu dichisită, iată că de data aceasta a renunțat la ruj, rimel și la fond de ten.

”Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. E normal să arătăm altfel după un machiaj de o oră, să știm să ne punem trăsăturile în valoare, să ne jucăm cu umbre și lumini până când rezultatul e cel pe care îl dorim. Fie că vă place sau nu să vă machiați, aveți grijă de tenul vostru și iubiți-vă mult!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea banica sexy

    Reacția Andreei Bănică, atunci când a fost întrebată, la Click! Live, de operațiile ei estetice, a fost cu adevărat de poveste: ” Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic”. Și totuși, Andreea are patru intervenții chirurgicale, dintre care una nereușită, realizată la 16 ani.

  • andreea banica in playboy

    Dezvăluiri surprinzătoare ale Andreei Bănică despre pictorialul realizat în urmă cu nouă ani pentru revista Playboy! Artista a declarat, la Click! Live, că a fost nevoie de multă muncă de convingere din partea soțului și a tatălui ei pentru a poza goală. Mai mult, se pare că Andreea nu s-a dezbrăcat chiar de tot, cum se înțelegea din pozele din revistă. ”Mi-au scos bikinii în photoshop”, a recunoscut artista în exclusivitate pentru Click!

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1