Andreea Bănică este noua prezentatoare de la "Bravo, ai stil!"

andreea_banica_bravo_ai_stil_.jpg

andreea banica bravo ai stil prezentatoare
Andreea Bănică este noua gazdă a emisiunii de stil
foto: Kanal d

Ilinca Vandici se pregăteşte să intre în concediu de maternitate căci în doar câteva luni va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta, însărcinată în aproape 8 luni, i-a predat ştafeta Andreei Bănică, solista fiind noua gazdă a show-ului de stil de la Kanal d. Aceasta nu este prima dată când artista cochetează cu televiziunea.

Andreea Bănică a păşit ieri pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!”, în calitate de prezentatoare a show-ului. Vedeta a făcut cunoştinţă cu cei din echipă, a discutat în culise cu juraţii şi, pe scenă a preluat ştafeta de la Ilinca Vandici.
"Am fost foarte emoţionată. «Bravo, ai stil!» este o emisiunea care a devenit un adevărat fenomen, mă bucur enorm să fac parte din acest proiect ambiţios şi unic din România. ÎI admir pe juraţi şi apreciez faptul că în cadrul acestui show se formează adevărate personalităţi. Fetele care reuşesc să treacă prin această competiţie evoluează foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci şi al caracterului. Nu e uşor să convingi juriul, publicul, dar şi pe contracandidate că eşti foarte bun în ceea ce spui, alegi”, a declarat Andreea Bănică.

ilinca_vandici_andreea_banica_bravo_ai_stil.jpg

ilinca vandici stafeta andreea banica
Ilinca Vandici va deveni curând mămică şi i-a predat ştafeta Andreei Bănică
foto: Kanal d

Cântăreaţa şi-a consolidat poziţia în topul celor mai bine vândute artiste, a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale româneşti şi a obţinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Apariţiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri şi la evenimente,  au uimit şi cucerit prin prospeţime şi prin stilul inconfundabil.

Vedeta nu este la prima experienţă în televiziune. 
Andreea Bănică a mai prezentat la în 2009, la Kanal D, emisiunea „În papuci de vedetă”, un reality show care îşi propunea să pună oameni obişnuiţi în diverse situaţii cu care se confruntă vedetele: repetiţii, înregistrări, nopţi întregi petrecute în studiouri. La finalul acestor „încercări”, protagoniştii experimentelor înţelegeau că preţul celebrităţii este unul foarte mare.
 Ediţia „Bravo, ai stil!” în care îşi face apariţia Andreea Bănică va fi difuzată sâmbătă această, de la ora 22:00.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea banica lucian mitrea

    Andreea Bănică se află într-o vacanţă de vis în Thailanda, de unde le trimite fanilor imagini incendiare cu ea, în costum de baie. Deşi, artista arată senzaţional, s-au găsit şi răutăcioşi care să-i lase comentarii ce îi ridică tensiunea. Unul dintre ele se referă la infidelităţile soţului ei, impresarul Lucian Mitrea.

  • Andreea Bănică spune că Lucian este un soţ model, în ciuda scandalurilor apărute în presă, în ultima perioadă.

  • vandici sot luptator andrei neacsu

    Sărbătoarea Paştelui a avut dublă însemnătate pentru prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D.

  • ilinca vandici petrecere viva rochie scurta

    Ilinca Vandici (30 de ani) a păşit curajoasă, joi seară, în cea mai scurtă rochie pe care o avea în garderobă. Invitată la petrecerea Viva!, prezentatoarea "Bravo, ai stil!" şi-a etalat burtica de gravidă, prin ţinuta albă şi mulată. Însărcinată în 7 luni, vedeta Kanal d nu s-a sfiit să poarte o rochiţă îndrăzneaţă, care să-i pună în valoare nu doar burtica rotunjoară, ci şi picioarele tonifiate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1