Andreea Bănică, despre prima întâlnire cu bebeluşul: "Mi s-a părut albastru!"

andreea.jpg

andreea banica a nascut bebelus baietel
Andreea Bănică a devenit mămica unui băieţel de nota 10
foto: arhiva personală

La fel ca şi la prima sarcină, Andreea Bănică a născut mai devreme decât era programată. Miercuri, solista a intrat în travaliu în toiul nopţii şi a ajuns de urgenţă la spital la primele ore ale dimineţii cu dureri cumplite.

Andreea Bănică a avut emoţii mari miercuri. Artista a povestit pe blogul personal cum a decurs întâlnirea cu băieţelul ei şi cum s-a dus la spital speriată şi cu puternice contracţii. 

andreea banicaZoom
Familia Andreei Bănică
Foto: Facebook

"Când am ajuns la spital și m-au consultat medicii, mi-au spus că trebuia să vin chiar mai devreme, pentru că avusesm dureri toată ziua și nu ar fi trebuit să mai aștept. Însă, tot în ziua aceea, fusesem la control și medicul mi-a spus să stau la pat și că speră să nu «greșească» bebe ziua. Nu am așteptat prea mult până când și-au făcut apariția doctorul ginecolog și doctorul anestezist, care m-au pregătit imediat pentru operația de cezariană, în timp ce eu îmi ceream scuze că graba micuțului le-a dat planurile peste cap. Tremuram foarte tare, abia vorbeam, aveam dureri mari, contracții și emoții foarte mari. (...)

Doctorul anestezist mi-a facut o rahianestezie și am început să amorțesc. Mi s-a părut o senzația ciudată și urâtă, dar așa trebuia să fie… A urmat ungerea cu dezinfectant pe tot corpul și montarea paravanului. Femeile care au trecut prin operația de cezariană înțeleg perfect despre ce vorbesc..Totul a decurs bine, respiram calm și adânc până când l-am auzit pe bebe. În acel moment, mi-am întorsc capul să îl caut. Când l-am văzut,  mi s-a părut că era albastru!  Mi-au spus că urmează să îl curețe, consultatul, înfășatul și apoi mi l-au dat să îl pup. Senzația este extraordinară! Sentimentul unic, bucuria enormă, mirosul și piela beblușului care nu se compară cu nimic… Mă temeam că îl «murdăresc» cu pupicii mei", a scris emoţionată artista. 

andreea Bănică a devenit mămică pentru a doua oară. Bebeluşul a cântărit la naştere 2.860 kg și a măsurat 47 cm.

loading...

Citește și

  • Andreea Bănică a născut miercuri (16 noiembrie) un băieţel perfect sănătos, prin cezariană. Solista, care mai are o fetiţă, este în culmea fericirii şi a publicat o imagine pe un site de socializare în care apare pe patul de spital, în timp ce îl ţine pe micuţ strâns la piept.

  • Numele Andreei Bănică este în aceste zile implicat într-un scandal de proporţii. Însărcinată în opt luni,cântăreaţa este acuzată de administratorul unui hotel de lux din Iași că nu a plătit pentru cele trei camere în care a stat zilele trecute împreună cu stafful ei.

  • andreea banica

    Cu o lună înainte de a doua naștere, Andreea Bănică a dezvăluit detalii despre sarcină și despre felul în care aceasta îi va afecta temporar cariera. Andreea Bănică recunoaște că s-a simțit foarte rău în primele patru luni și că nici în prezent nu este scutită de probleme. Totuși, bucuria de a avea și un băiat o determină pe Andreea Bănică să suporte toate stările posibile.

  • Se îngroaşă rândurile vedetelor care se pregătesc să devină din nou mămici. După ce Andreea Bălan, Adda, Bianca Drăguşanu şi Antonia au anunţat că sunt gravide, iată că ieri şi Andreea Bănică (38 de ani) le-a împărtăşit fanilor ei vestea cea mare.