Andreea Bănică, declarație șocantă despre fiica ei în vârstă de 7 ani

andreea-banica-si-fiica-sa.jpg

andreea banica fiica
Andreea Bănică și fiica ei, Sofia (7 ani)
foto: arhivă personală

Însărcinată cu al doilea copil, un băiețel pe care îl va aduce pe lume la sfârșitul acestui an, Andreea Bănică (38 de ani) a surprins pe toată lumea cu atitudinea ei tranșantă referitoare la vacanțele copiilor.

”Nu suntem de acord cu ideea asta: să iei copilul de doi ani în vacanțe cu tine. Păi e vacanță sau ce e?! Noi am încercat să ne facem vacanțele singuri”, a dezvăluit Andreea Bănică într-un interviu pentru revista Viva!

Vedeta crede că cei mici nu înțeleg nimic din vacanțele exotice ale adulților. Lucrurile nu stau altfel însă nici în ceea ce o privește pe fiica ei în vârstă de șapte ani. ”Să iau copilul de un an și să plec cu el în Thailanda, să facem ce?! Anul trecut am fost în Thailanda și nu ne-am pus problema să o luăm cu noi, chiar dacă avea 6 ani. Ce să caute un copil de 6 ani pe un catamaran în Thailanda? Pe mine m-a agățat maimuța. Îți dai seama ce era dacă o agăța pe ea maimuța: du-te în Phuket, fă-ți vaccin. Nu, mulțumesc!”

Andreea a încercat să-și crească fiica într-o atmosferă ”normală”, chiar dacă și-ar fi permis să-I ofere foarte multe.

”Lucian vrea ca copilul nostru să își dorească să ajungă în alte țări, dar să muncească pentru asta, să nu i se ofere de-a gata. Atunci când ai totul, nu-ți mai dorești nimic”, a mai spus Andreea.

Loading...

Citește și