Andreea Bănică, criticată după ce a publicat poze cu fiica sa goală pe internet FOTO

andreea-banicaa.jpg

Andreea Bănică petrece foarte mult timp în preajma fiicei sale, Sofia
FOTO: Arhiva personală

Andreea Bănică este foarte activă pe reţelele de socializare, unde ţine în permanenţă legătura cu fanii virtuali. De asemenea, blonda se mândreşte cu fiica sa, alături de care petrece cele mai frumoase momente, atunci când are timp liber.

Andreea Bănică are toate motivele din lume să fie cea mai fericită din lume: Sofia, fiica sa, este superbă, la fel ca o păpuşică, cu părul lung şi creţ. Solista nu pierde nicio ocazie în a le arăta prietenilor cum se distrează ea cu micuţa ei.

Recent, artista a publicat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii, în care apare alături de Sofia, probând mai multe costume de baie. Deşi şi-a obişnuit fanii cu apariţii cât de cât decente, în ultima perioadă Andreea a reuşit să îi lase cu gura căscată.

andreea-banica-1.jpg

Solista s-a fotografiat cu fiica sa în timp ce probau mai multe costume de baie
FOTO: Arhiva personală

Cântăreaţa a publicat fotografii cu fiica sa în pielea goală, doar purtând un slip minuscul, fapt ce a dus la critici dure din partea fanilor virtuali. Deşi aceasta a precizat că sunt la proba costumelor de baie, fanii au sărit imediat ca arşi, adresându-i mai multe mesaje nu tocmai pozitive.

banica-2.jpg

Micuţa o copiază la perfecţie pe mama ei
FOTO: Arhiva personală

Cei mai mulţi au felicitat-o că radiază de fericire lângă fiica sa şi că arată foarte bine, însă unii nu s-au arătat deloc încântaţi de iniţiativa Andreei de a-şi expune fata pe internet, de la o vârstă aşa fragedă, întrucât are doar 6 anişori.

''Mare ţi-e grădina Doamne!!!multă prostie,multe figuri, du-te tanti pe centură, acolo chiar devii vedetă!'', ''Doamne , cum să pozezi în halul asta'', ''Nu e normal ca un copil să pozeze aşa, nu e de vârsta ei'', ''Este incredibil cum unii părinţi îşi expun copiii pe facebook. Părinţi, hrăniţi boala şi obsesia pedofililor! Nu sunt ok astfel de poze pe reţelele de socializare'', ''Urât exemplu copiilor mai mici'', ''Să nu te miri cumva dacă te violează cineva, la ce poze pui'', au fost unele dintre mesajele fanilor la adresa Andreei Bănică.

 

Loading...