Andreea Bălan şi-a serbat iubitul într-un mod inedit

andreea_balan_pe_aceeasi_barca.jpg

Andreea Bălan se află în vacanţă în Thailanda, cu iubitul ei
Foto: Arhiva personală

Sărbătoare mare pentru jurata de la “Te cunosc de undeva”, vineri (16 ianuarie). Şi asta pentru că Andreea Bălan şi-a serbat iubitul, pe actorul şi scriitorul George Burcea, cu care se află în vacanţă la căldurică. George a împlinit 28 de ani pe care i-a serbat într-un mod cu totul nou, departe de frigul din ţară.

Andreea Bălan şi George Burcea se află în insulele Phi Phi din Thailanda, într-o croazieră la peste 30 de grade.

“Dacă timp de 27 de ani mi-am sărbătorit ziua la cel mult un grad, anul acesta am parte de 33 de grade C. Astăzi mergem să filmăm peşti coloraţi şi maimutzici «furăcioase»”, a scris actorul pe o reţea de socializare, unde a publicat şi fotografii la bustul gol.

george_burcea.jpg

George se află în Thailanda, unde şi-a serbat ziua de naştere
Foto: Arhiva personală

Actorul a plecat pe 10 ianuarie în Thailanda, într-o vacanţă cu iubita lui, Andreea Bălan, care îl aştepta deja acolo. Cei doi au vizitat până acum multe locuri, au fost la o grădină zoologică şi au văzut nenumărate animale cu care s-au pozat. La un moment dat s-a întâlnit şi cu câteva maimuţe furăcioase care au ajuns pe balconul hotelului în care au fost cazaţi.

Cei doi amorezi vor reveni în ţară spre sfârşitul lunii, mai ales că amândoi au agendele pline. Andreea va începe filmările la sezonul nou din “Te cunosc de undeva”, iar George trebuie să pună la punct ultimele detalii pentru lansarea celei mai noi cărţi cu versuri din februarie.

Loading...
 
 

Citește și

  • Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

  • Andreea Bălan se mândreşte cu felul în care arată, mai ales că munceşte mult pentru a-şi menţine silueta perfectă. Solista a vrut să le demonstreze fanilor că nu are pic de celulită pe fund şi coapse: Andreea a publicat mai multe imagini pe un site de socializare în care poartă doar un costum minuscul de baie.

  • andreea balan

    Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

  • Andreea Bălan (30 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Solista a recunoscut că a trecut prin momente dificile după despărţirea de Keo, în urmă cu un an.