Andreea Bălan şi-a scos burtica de gravidă la cinematograf

andreea.jpg

andreea balan cinematograf sarcina sapte luni
Andreea Bălan a ieşit din casă special pentru filmul ei preferat
foto: arhiva personală

Deşi în ultima vreme nu s-a mai afişat pe la evenimente mondene, Andreea Bălan a făcut o excepţie miercuri seară. Solista a fost prezentă la premiera filmului "Star Trek", peliculă pe care o aştepta de doi ani. Îmbrăcată lejer, într-o rochie largă, artista a asortat ţinutei o pereche de sandale comode, cu toc jos.

Însărcinată în aproape şapte lui, Andreea Bălan se va retrage în curând de pe scenă, dar şi de la evenimentele mondene. Blonda nu a vrut însă să rateze întâlnirea cu personajele ei preferate din Star Trek, aşa că a ieşit din casă. A îmbrăcat o rochie vaporoasă prin care i s-a întrezărit burtica de gravidă şi a preferat să renunţe la pantofii eleganţi în favoarea unor sandale care să-i ofere mai mult confort la vizionarea filmului.    

balan.jpg

andreea balan film star trek
Andreea Bălan abia aştepta premiera filmului "Star Trek"
foto: arhiva personală

"Sunt cea mai fericită deoarece mă aflu la premiera noului film Star Trek! Îl aştept cu nerăbdare de doi ani. Am acasă toată colecţia de seriale şi filme Star Treck din anii '60 până în prezent şi sunt cea mai mare admiratoare (în special a lui Spock)", a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Artista formează un cuplu cu actorul George Burcea. Cei doi se cunosc din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al artistei. În clip, George interpretează rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi au recunoscut în mod public relația abia o lună mai târziu.  

Loading...

Citește și

  • andreea balan nunta plaja america

    Va fi o toamnă agitată pentru Andreea Bălan (31 de ani), care la mijlocul lunii octombrie îşi va strânge la piept fetiţa. Blondina, însărcinată în aproape şapte luni, îşi va onora toate contractele pentru următoarele două săptămâni după care îşi va rări spectacolele şi va intra în concediu prenatal. La 1 noiembrie, artista va reveni însă pe scenă, iar bebeluşul ei va rămâne pe mâini bune.

  • Vestea că Andreea Bălan este însărcinată a bucurat multă lume, dar cea mai fericită a fost chiar graviduța. Chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani, joi, 23 iunie, cântăreața a dezvăluit și sexul copilului pe care îl așteaptă cu actorul George Burcea.

  • andreea balan nunta plaja america

    Vestea că Andreea Bălan (31 de ani) este însărcinată a făcut înconjurul lumii mondene. Foarte multe persoane au felicitat-o, iar artista este acum mai împlinită ca oricând. Pentru prima dată, pentru "Acces Direct", cântăreața a vorbit despre noile schimbări din viața sa și despre momentul pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare.

  • Anul 2016 va fi cu siguranţă unul memorabil pentru Andreea Bălan. După mai multe relaţii eşuate, cântăreaţa nu numai că a rămas însărcinată şi va deveni mamă, dar îşi va oficia şi relaţia cu iubitul ei, George Burcea. Cei doi vor să facă totul ca la carte, ca să respecte tradiţiile familiei.