Andreea Bălan, schimbare șocantă de look! Și-a făcut părul curcubeu

balan232.jpg

andreea balan par america
Andreea Bălan și-a șocat fanii, după ce a publicat o fotografie în care părul ei pare vopsit în culorile curcubeului.
foto: arhivă Click!

După ce și-a șocat fanii vopsindu-și podoaba capilară albastră, Andreea Bălan nu s-a oprit aici. Vedeta și-a "vopsit" părul în culorile curcubeului, cu ocazia legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex, în toate statele americane.

Vineri (26 iunie), în Statele Unite s-a legalizat căsătoria gay. Cu această ocazie Andreea Bălan și-a arătat susținerea față de minoritățile sexuale și și-a făcut părul în culorile curcubeului, simbol pentru comunitata LGBT (lesbiene,gay, bisexuali, transsexuali).  Cântăreața a publicat o poză sexy pe malul mării, în care și-a etalat noul look, uimindu-și fanii.

Andreea Bălan susține comunitatea gay

andreea_balan.jpg

andreea balan par america
Andreea Bălan și-a arătat susținerea față de comunitatea LGBT și și-a "vopsit" părul în culorile curcubeului.
foto: Arhiva personală

 

Fanii au sărit să o felitice sau să o critice pentru alegerea făcută, însă Andreea Bălan i-a lămurit rapid și le-a spus că noul look a fost făcut cu ajutorul programului de editare a pozelor Photoshop. Ea a declarat că a editat poza pentru a-și arăta susținerea față de comunitatea LGBT, care acum se poate căsători în toate cele 50 de state americane.

Poza e editată, nu mi-am vopsit părul așa, însă ce voiam să spun este că dragostea învinge mereu. Vă pup!”,  le-a scris Andreea Bălan fanilor ei, pe contul ei personal de Facebook.

Loading...
 
 

Citește și