Andreea Bălan, prima apariţie la un eveniment monden după operaţii

Multaşteptata avanpremieră a filmului „Avengers: Infinity War” de miercuri seară, de la Cinema City din Afi Palace Cotroceni, a avut loc în prezența vedetelor cinefile.

Printre acestea am remarcat-o şi pe îndrăgita Andreea Bălan (34 de ani) care s-ar părea că şi-a revenit complet după problemele avute imediat ce a născut al doilea copil, tot o fetiţă, Clara Maria. Din fericire, solista s-a refăcut rapid, fiind într-o formă de invidiat şi a reînceput antrenamentele la sală pentru când se va întoarce la concerte. Momentan, s-a bucurat de filmul cu supereroi împreună cu alţi colegi de breaslă precum Smiley, Nicoleta Nucă, George Piștereanu, Andrei Leonte, Willmark şi mulţi alţii.

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan a anunțat că este din nou însărcinată prin intermediul unui pictorial, urmat de un vlog pe platforma YouTube, unde le-a povestit celor ce o urmăresc primele impresii despre sarcină, care este deja una avansată. După ce a decis să nu mai țină secretul, cântăreața a arătat și prima ecografie a bebelușului, pe fondul căreia doctorii și-au dat cu părerea referitor la sexul copilului.

  • andreea balan cariera muzicala

    Andreea Bălan este însărcinată din nou şi a reuşit să ţină cu sfinţenie acest secret până acum. Artista a povestit într-un interviu pentru revista Unica, pentru care a realizat şi un pictorial cu primele fotografii cu burtica de gravidă, sentimentele care o încearcă de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Cântăreaţa a explicat şi ce se va întâmpla cu cariera ei muzicală în acest timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1