Andreea Bălan, nuntă şi copil în 2016? «El e bărbatul potrivit»

andreea-balan.jpg

Andreea Bălan
FOTO: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

La capitolul iubire, ultimii ani nu au fost prea buni pentru Andreea Bălan. După 8 ani de relație, Andreea s-a despărțit de Keo. A urmat o perioadă de refacere alături de americanul Michael, dar a durat numai câteva luni. Însă, acum, Andreea pare să fie pregătită, în sfârșit, pentru a duce relaţia cu actorul George Burcea mai departe, la un alt nivel. La începutul anului, Andreea a plecat în vacanţă în Thailanda. Primele 10 zile le-a petrecut alături de mama ei dar, pe 10 ianuarie, solista a publicat un mesaj pe Facebook însoțit de o fotografie cu ea, în aeroport: „Gata vacanţa super-frumoasă împreună cu mami în Singapore & Kuala Lumpur - Acum urmează partea a2a (cu multă iubire) în Thailanda & Cambogia”.

Pe 15 ianuarie, George Burcea își va aniversa ziua de naștere. Și lângă cine să se bucure, dacă nu lângă Andreea? O relaţie din ce în ce mai serioasă Andreea și George se cunosc din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al artistei.

george_-_andreea_se_vede_in_oglinda_din_spate.jpg

andreea balan george burcea
George Burcea, fotografiat de Andreea Bălan în vacanţă
Foto: arhiva personală

În clip, George interpretează rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relația abia o lună mai târziu. S-ar părea că relația lor este din ce în ce mai serioasă, dacă cei doi au plecat împreună în vacanţă.

“Andreea are o vârstă, crede că a venit momentul să devină mamă. Îşi doreşte mult un copil cu noul iubit. Actorul George Burcea este bărbatul potrivit cu care sa facă copilul. George este actor, scriitor, are o mulţime de proiecte în ţară şi la Hollywood, a jucat la Bolywood şi Andreea îşi doreşte lângă ea un bărbat serios pe care să se poată baza. Şi-a dat seama că este momentul să se aşeze la casa ei şi, George este bărbatul potrivit pe care se poate baza oricând”, au povestit pentru Click.ro surse din preajma Andreei.

andreea_balan_george_burcea.jpg

andreea balan george burcea
Andreea şi George sunt în al nouălea cer, la propriu şi la figurat
Foto: arhiva personală

Cei doi se vor întoarce în ţară la sfârşitul lunii ianuarie, căci Andreea va începe filmările pentru noul sezon din emisiunea “Te cunosc de undeva” iar George are de filmat noi proiecte şi trebuie să termine cartea de poezii pe care o scrie.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea balan thailanda hotel

  Singapore, Malaezia, Thailanda sunt destinaţiile pe care Andreea Bălan le-a vizitat recent. Artista se află în vacanţă în Asia şi are de gând să stea departe de ţară, timp de o lună. Cântăreaţa şi iubitul ei, actorul George Burcea, se află acum cazaţi la un hotel celebru de unde pot vedea întreaga panoramă a metropolei Bangkok.

 • andreea balan

  Andreea Bălan (31 de ani) a primit premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul galei Media Music Awards, iar, cu această ocazie, a vrut să demonstreze că îl merită. Dansul de pe scenă a fost, într-adevăr, unul inedit, însă garderoba i-a făcut mari probleme artistei.

 • andreea balan

  Noaptea de Moș Nicolae este una specială chiar și pentru artiști, care chiar dacă, uneori, nu reușesc să își petreacă Sărbătorile de iarnă alături de familie, se distrează făcând ceea ce le place cel mai mult. Acesta este și cazul Andreei Bălan (31 de ani), care a fost foarte ocupată în noaptea dintre sâmbătă (5 decembrie) și duminică (6 decembrie).

 • andreea balan

  Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1