Andreea Bălan, mesaj plin de recunoștință pentru mama ei: «A lăsat tot pentru a fi alături de mine»

andreea_balan_mama.jpg

andreea balan si mama ei
Andreea Bălan își găsește sprijinul în mama sa, Valeria
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan nu are o relație foarte bună cu tatăl său, însă în ceea ce o privește pe mamă, lucrurile stau la poli opuși. Solista are parte de tot sprijinul celei care i-a dat viață, mai ales în ceea ce privește creșterea celor două fetițe ale sale, Ella și Clara, motiv pentru care, doamna Valeria Bălan are parte de toată recunoștința.

Pentru a-i arăta cât de mult o prețuiește și cât de recunoscătoare îi este pentru că o are mereu aproape, Andreea i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant.

“Mama mea minunată, care a lăsat tot pentru a fi alături de mine și de fetițele noastre. Bunicii răbdători și liniștiți sunt ca niște pietre prețioase rare de care trebuie să avem grijă”, a scris cântăreața în dreptul unei imagini cu mama ei și micuța Clara, fiica cea mică a Andreei și a soțului ei, George Burcea.

mama_andreea_balan.jpg

mama andreei balan si clara
Mama Andreei Bălan alături de nepoata cea mică, Clara
Foto: arhivă personală

Mama Andreei Bălan s-a pensionat pentru a sta cu nepoatele

andreea-balan-mama1.jpg

andreea balan si mama ei
Andreea Bălan se bucură de mult ajutor din partea mamei sale, bunicuța Valeria de la Ploiești
Foto: Blitz

 

În 2016, cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru prima dată, Andreea Bălan a mărturisit că o aduce pe mama ei din Ploieștiul natal, acolo unde femeia locuia, în casa ei din București, pentru a o ajuta cu micuța Ella.

“Mama mea este foarte fericită. Ea se va muta la noi, Încă nu a făcut-o pentru că lucrează, dar va ieşi la pensie special ca să aibă grijă de copil. Cred că bunicii sunt cei mai în măsură să crească aşa cum trebuie nepoţii", a declarat artista la acea vreme. Mama vedetei este de profesie inginer. 

Andreea Bălan nu și-a invitat tatăl la cununia civilă cu George Burcea

sandel-balan-andreea-balan_stinga.jpg

Andreea și Săndel Bălan
Andreea și tatăl ei, Săndel Bălan
Foto: arhivă personală

 

Ziua de sâmbătă, 10 august, cea a cununiei civile dintre Andreea și George Burcea, a fost una extrem de fericită pentru cântăreață și apropiații ei, însă un membru cheie al familiei a lipsit de la eveniment. Surse apropiate familiei vedetei au declarat pentru Click! că marele absent a fost tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, care și-ar fi dorit din tot sufletul să îi fie alături fiicei lui în aceste clipe emoționante, însă nu a fost invitat la cununia civilă a artistei. 

Mai mult decât atât, deși bărbatul știa că fiica lui urmează să facă pasul cel mare în viitorul apropiat și își pregătise toate necesare pentru eveniment, se pare că acesta a aflat prin intermediul rețelelor de socializare că Andreea s-a cununat civil cu George Burcea, el nefiind anunțat de data în care cei doi soți au pășit în fața stării civile.

andreea-balan-nunta2.jpg

Tatăl Andreei Bălan nu a fost invitat la cununia civilă a acesteia
Foto: Arhivă personală

 

Citește și:

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, mai scumpe împreună decât separat: cât câștigă la un concert

Andreea Bălan îngroapă scandalul cu tatăl: «Este invitat la nuntă. Nu suntem prieteni, nu avem lucruri de împărțit»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1