Andreea Bălan luptă împotriva discriminării alături de Raed Arafat şi Andreea Raicu VIDEO

andreea-balan.jpg

Andreea Bălan

Andreea Bălan s-a alăturat campaniei Active Watch pentru a îndemna cei peste 2 milioane de fani pe care îi are pe Facebook sa fie mai toleranţi şi să nu răspândească ura, discriminarea şi negativismul în spaţiul public.

Alături de artistă, în campania "#delamineaiunNu" au mai înregistrat mesaje video și Raed Arafat, Secretar de Stat și fondatorul SMURD, Andreea Raicu, actorul George Ivascu, regizorul Hanno Hofer, bloggerul și jurnalistul Cristina Bazavan, designerul Irina Marinescu, bloggerita de modă Ana Morodan și jurnaliști și PR de la Elle, Beau Monde și Harper's Bazaar.

"Vreau să spun tuturor celor care alimentează ură de orice fel în spațiul public: Din partea mea aveți un NU", este mesajul rostit de Andreea Bălan în filmulețul care susține campania Active Watch.

Hashtagul acestei campanii este "#dinparteameaaiunNU" și din ce în ce mai mulți oameni cu notorietate, conștienți de responsabilitatea mesajelor lor în spațiul public s-au alăturat acestei mișcări ce îndeamnă publicul să nu încurajeze negativismul, ură și atitudinea discriminatoare față de orice ființă umană.

Campania vine că un răspuns la postarea Mihaelei Rădulescu de pe blogul sau iar până acum, peste 6400 de oameni au apăsat butonul roșu de pe site-ul "www.delamineaiunnu.ro" și au spus NU discriminării.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1