Andreea Bălan a găsit rochiţă de botez pentru fetiţa ei

andreea_balan.jpg

andreea balan rochie botez clara
Andreea Bălan a fost la Romexpo
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan a scăpat de corvoada tratamentelor după perioada grea pe care a avut-o în urmă cu două luni la naşterea fetiţei sale, Clara. Artista, care a suferit un stop cardiorespirator în timpul operaţiei de cezariană din cauza emboliei amniotice, s-a recuperat rapid şi după intervenţiile chirurgicale suferite ulterior şi se pregăteşte acum de botez.

Andreea Bălan şi-a găsit liniştea în familie după problemele de sănătate pe care le-a avut după naştere. Cântăreaţa a promis că se întoarce pe scenă şi până la concertele mari pe care urmează să le aibă organizează petrecerea de botez pentru micuţa Clara. Vineri, solista a dat o fugă la Târgul Ghidul MIresei de la Romexpo, eveniment ce se desfăşoară între 17-19 mai.

andreea_balan_targul.jpg

andreea balan targul ghidul miresei
Andreea Bălan a născut în urmă cu două luni şi jumătate şi s-a refăcut după operaţiile pe care le-a suferit
Foto: arhivă personală

A vizitat mai multe standuri şi s-a oprit în special la cele cu hăinuţe de petrecere. Solista a analizat atent oferta, ba chiar s-a arătat încântată de un model de rochiţă pe care Clara ar putea să-l poarte până la biserică în ziua botezului. data evenimentului nu a fost încă stabilită, dar artista caută localul şi se inspiră de la târg pentru decoraţiuni.        

19 vedete defilează în costume de ceremonie la Târgul Ghidul Miresei

În deschiderea Târgului Ghidul Miresei, a avut loc o prezentare de modă în care Andreea Antonescu, Diana Bișinicu, Roxana Nemeș, Annes, Diana Enache, Diana Sar, Monica Roșu, Andreea Gherasim, Alisa Păun, Sensy Sny, What’s UP, Ionuț Ungureanu (Provincialii), Mădălin Ionescu, Marian (Haiducii), Marian Vasilescu, Phelipe, Mathias, Iulian Pîtea, Alexandru Constantin și Marius Niță au îmbrăcat costume speciale de ceremonie.
În cadrul târgului, Carmen Brumă, care a lansat de curând un nou program de slăbit, ce pregătește miresele pentru luna de miere- aşteaptă viitoarele mirese şi proaspetele mămici cu o paradă a costumelor de baie în tendințe.

 

 

Citeşte şi:

 

Ce spune doctorul care a salvat-o pe Andreea Bălan: «Resuscitarea a durat un minut»

De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac la 34 de ani. Medicii au două explicaţii

Loading...

Citește și

  • Luna martie a acestui an a fost cea mai cruntă perioadă din viaţa Andreei Bălan, iar artista nu o va uita prea curând. Naşterea celei de-a doua fetiţe a însemnat bucurie, dar şi multă tristeţe cauzată de problemele de sănătate care au apărut brusc. Acum, la o lună de la evenimentul dramatic, cântăreaţa are acelaşi tonus cu care ne obişnuise odinioară.

  • andreea balan spital

    Andreea Bălan s-a externat vineri (8 martie) după patru zile în care a luptat pentru viaţa ei, dar se pare că nici acasă nu are linişte. A explicat în detaliu ce i s-a întâmplat după embolia amniotică ce i-a provocat stop cardio-respirator, dar cârcotaşii i-au sărit în cap că a făcut recalmă unor produse pe Facebook şi i-au reproşat că povestea ei ar fi cusută cu aţă albă. Comentariile acide pe care le-a primit au făcut-o să reacţioneze.