Andreea Bălan e gravidă în 4 luni! Va deveni mămică pentru prima dată

andreea_balan.jpg

andreea balan nunta plaja america
Andreea Bălan se căsătoreşte pe plajă în America luna viitoare
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan (31 ani) și actorul George Burcea (28 de ani) vor avea un copil. Blonda își îndeplinește astfel cea mai mare dorință, aceea de a fi mamă, în doar cinci luni. Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

"Sunt emoționată și fericită să împart cu voi că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat. Mă simt norocoasă, împlinită și motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfășurare, inclusiv showurile cu trupa live și dansatorii mei talentați, emisiunile TV și aparițiile promo. Mi-am dorit să aflați de la mine această veste minunată, voi ați fost mereu alături de mine și sper să fiți și acum. Vă iubesc și vă mulțumesc că vă pasă", a scris cântăreața pe pagina ei de socializare.

andreea_balan_george_burcea.jpg

andreea balan george burcea
Andreea și George formează un cuplu din iulie 2015
Foto: arhivă personală

 

George nu a rămas dator și a publicat la scurt timp după anunțul Andreei un mesaj pe pagina lui de Facebook: "Mulțumesc, iubito. M-ai făcut cel mai fericit tătic!"

Andreea și George se cunosc din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al artistei. În clip, George interpretează rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relația abia o lună mai târziu.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea balan iubit george burcea

  A petrecut o vacanţă de o lună în Asia şi s-a întors de acolo mai fericită ca niciodată. Andreea Bălan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă, iar starea ei de bine s-a tradus în zvonuri potrivit cărora bat clopote de nuntă. Întrebată de fani, artista a spus adevărul despre nunta cu cu actorul George Burcea.

 • george burcea

  Se cunosc din toamna lui 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul "Rece", lansat pe 18 noiembrie, şi de atunci au rămas prieteni. Andreea Bălan şi Gerorge Burcea au devenit un cuplu un an mai târziu, iar de atunci actorul parcă are lipici la tot felul de proiecte.

 • andreea balan iubit george burcea

  Lucruri frumoase se întâmplă în viaţa Andreei Bălan. Artista se află în vacanţă în Thailanda, iar în ultimele zile a fost copleşită de atenţia pe care i-o acordă iubitul ei, actorul George Burcea.

 • Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

 • andreea balan

  Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

 • Sărbătoare mare pentru jurata de la “Te cunosc de undeva”, vineri (16 ianuarie). Şi asta pentru că Andreea Bălan şi-a serbat iubitul, pe actorul şi scriitorul George Burcea, cu care se află în vacanţă la căldurică. George a împlinit 28 de ani pe care i-a serbat într-un mod cu totul nou, departe de frigul din ţară.