Andreea Bălan dezvăluie rețeta succesului personal

andreea_balan_bust_emisiune_ie_romanie_antena_1.jpg

andreea balan emisiune ie romanie
Andreea Bălan face parte din juriul noii emisiuni care va debuta de Mărțișor la Antena 1, „Ie Românie”
foto: arhiva personală

La 33 de ani, Andreea Bălan se poate lăuda că le are pe toate: o carieră care-i aduce multe satisfacții și-i oferă o situație financiară foarte bună, un bărbat care o iubește și o familie așa cum a visat. Dar care sunt secretele ei. Solista, care la 1 Martie revine pe micile ecrane tot în postura de jurat, de data aceasta în noul show de la Antena 1, „Ie Românie” – prezentat de Mircea Radu, explică rețeta succesului personal.

„Cea mai mare satisfacție a mea de până acum este aceea că am realizat tot ce mi-am dorit. Mi-am pus în minte niște obiective și, deși nu știam cum le voi realiza, am făcut-o. Dacă până la 27-28 de ani făceam lucrul ăsta la un nivel inconștient, după ce am văzut filmul «The Secret» și am citit și cartea mi-am dat seama că legea atracției a funcționat pentru mine dintotdeauna. Chiar și lucrurile mai puțin plăcute ți le atragi în viață în mod inconștient. Conștientă fiind de legea atracției și de undele pe care gândurile noastre le emit în Univers, am testat să văd dacă tot ce am aflat funcționează cu adevărat. Așa se face că în anul 2014 mi-am făcut o listă cu dorințe personale și profesionale, pe care voiam să mi le împlinesc în următorii doi ani. Și până la finalul lui 2016, începutul lui 2017, mi s-au împlinit”, explică Andreea Bălan.

„Da, legea atracției funcționează. Trebuie doar să îți dorești cu adevărat un lucru și apoi să lupți să-l îndeplinești”

andreea balan emisiune ie romanieZoom
Andreea Bălan face parte din juriul noii emisiuni care va debuta de Mărțișor la Antena 1, „Ie Românie”
foto: arhiva personală

 

Solista povestește în detaliu cum s-a întâmplat totul: „Mi-am dorit să am cel mai bun show din România și să fiu premiată pentru asta. Și am fost la Media Music Awards, unde am luat trofeul Best Show. Am dorit să am un number 1. Piesa mea, «Uită-mă», a devenit number 1. Mi-am dorit să cunosc un bărbat care să mă iubească și pe care să-l iubesc, să facem o familie și să avem un copil. S-a întâmplat și asta, deși când am făcut lista nici măcar nu-l cunoșteam pe George. Mi-am dorit să călătoresc în toată lumea, și așa a fost. Mi-am dorit să evoluez emoțional, spiritual, să devin mai calmă, mai inteligentă, mai empatică. Toate mi s-au întâmplat, pentru că am lucrat cu mine. Și în ceea ce privește casa în care locuiesc a fost la fel. Deci da, legea atracției funcționează. Trebuie doar să îți dorești cu adevărat un lucru și apoi să lupți să-l îndeplinești. Dacă unele lucruri nu se întâmplă, înseamnă că nu ți le-ai dorit cu adevărat, că te-ai sabotat singur, spunându-ți că nu le meriți sau că nu ești suficient de bun ca să ți se întâmple”.

De asemenea, Andreea Bălan este convinsă că fiecare își poate controla viața după bunul plac: „Cred că oricine își poate făuri viața așa cum își dorește. Așadar, asta cred că este cea mai mare realizare a mea - faptul că am capacitatea să obțin tot ceea ce-mi propun. Important este să-mi doresc cu adevărat și să am energia necesară să realizez acele lucruri, pentru că absolut totul se face cu foarte multă muncă, cu dedicare și pasiune. Nu poți obține un lucru dacă mintea ta trage în altă parte. Sau dacă te pierzi în detalii ori îți petreci timpul la o cafea sau la film. Eu n-am făcut niciodată asta, de aceea am și ajuns aici. Viața însă este o continuă luptă. Nu trebuie să te blazezi și nici să crezi că dacă ai obținut niște lucruri așa va fi mereu. Trebuie să lupți să menții ceea ce ai și să obții și alte lucruri. Anul viitor fac 20 de ani de carieră și a fost foarte greu să mă mențin atâția ani. Mai greu decât își imaginează unii și decât își dau seama cei care se lansează abia acum. Cel mai greu e să te menții și să te reinventezi de fiecare dată, să faci față unei noi generații de public care vrea cu totul altceva decât crezi tu și decât ai fost învățat”.

De la 1 Martie e jurat în emisiunea „Ie Românie” de la Antena 1

loading...
Loading...

Citește și

 • mircea radu prezentator ie romanie

  Mircea Radu se pregăteşte să revină la Antena 1 în această primăvară. El a prezenta reality show-ul "Ie Românie", concurs descris ca fiind o aventură rurală în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu fabulos. La masa juriului se vor afla trei vedete, toate fiind deja implicate în alte proiecte ale staţiei din Băneasa.

 • cosmin selesi nicolai tand ie romanie

  Pasiunea pentru gătit a devenit un obstacol în relaţia lui chef Nicolai Tand cu colegii din echipa de la "Ie, Românie". La filmările care sunt în plină derulare, celebrul bucătar vorbeşte doar despre mâncare. primul care a cedat psihic este chiar colegul lui din juriu, Cosmin Seleşi.

 • andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea

  E oficial! Andreea Bălan s-a despărţit cu totul de trecut, căci în acest moment nu mai are nimic de împărţit cu Keo, fostul ei iubit. Casa cu bucluc, care i-a mai ţinut legaţi o vreme bună, după separarea din aprilie 2014, are acum un singur proprietar. Andreea a făcut “partajul” şi l-a despăgubit pe Keo cu o sumă uriaşă pentru partea lui de vilă.

 • andreea balan parca fetita

  De când a născut-o pe Ella, Andreea Bălan (33 de ani) a decis că cel mai bine ar fi să o protejeze pe fetiţă şi să nu publice fotografii cu ea. În toate pozele făcute de artistă şi de tatăl ei, actorul George Burcea (29 de ani), copila apare doar cu spatele. Recent, fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu Ella, de mână cu celebra ei mamă şi cu bunica într-un parc de la marginea oraşului, marcând astfel o premieră.

 • Andreea Bălan a vorbit despre celebritate și a mărturisit că oamenii au o percepție greșită despre acest lucru. Chiar dacă este un nume foarte cunoscut în industria muzicală și tv, Andreea Bălan a explicat cum arată pentru ea faima și nu o consideră o meserie.

 • Andreea Bălan a povestit despre cum s-a cunoscut cu soțul ei și a explicat că primul album pe care l-a lansat a fost unul bazat pe experiență personală. Artista a mărturisit că i-a fost foarte greu atunci când a câștigat concursul de dans din Mexic.