Andreea Bălan, ce declaraţie ţi-a făcut iubitul pe nisipul fierbinte!

andreea_balan_iubit_george_burcea.jpg

andreea balan iubit george burcea
Andreea Balan și George Burcea formează un cuplu din iulie 2015
colaj: Click!

Lucruri frumoase se întâmplă în viaţa Andreei Bălan. Artista se află în vacanţă în Thailanda, iar în ultimele zile a fost copleşită de atenţia pe care i-o acordă iubitul ei, actorul George Burcea.

Încep să se aşeze lucurile în viaţa sentimentală a Andreei Bălan (30 de ani). Frumoasa blondină petrece clipe de vis alături de bărbatul pe care îl vrea tatăl copiilor ei într-o vacanţă exotică, în Insulele Phi Phi. De acolo, actorul a publicat pe reţeaua de socializare o fotografie, care nu mai are nevoie de alte comentarii.

george_burcea.jpg

george burcea declaratie de dragoste iubit andreea balan
George i-a scris Andreei "te iubesc" pe nisip
foto: arhiva personală

În imagine, apare George (28 de ani(, însă important este ce a scris actorul pe nisip. ca să le distragă atenţâia de la mesajul care este dedicaţie specială pentru Andreea Bălan, el s-a comparat cu un personaj crescut in jungla africană. "Tarzane, te-am învins", a scris el în dreptul fotografiei. 

Cei doi amorezi vor reveni în ţară spre sfârşitul lunii, mai ales că amândoi au agendele pline. Andreea va începe filmările la sezonul nou din “Te cunosc de undeva”, iar George trebuie să pună la punct ultimele detalii pentru lansarea celei mai noi cărţi cu versuri din februarie.

Loading...
 
 

Citește și

  • Sărbătoare mare pentru jurata de la “Te cunosc de undeva”, vineri (16 ianuarie). Şi asta pentru că Andreea Bălan şi-a serbat iubitul, pe actorul şi scriitorul George Burcea, cu care se află în vacanţă la căldurică. George a împlinit 28 de ani pe care i-a serbat într-un mod cu totul nou, departe de frigul din ţară.

  • Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

  • Andreea Bălan se mândreşte cu felul în care arată, mai ales că munceşte mult pentru a-şi menţine silueta perfectă. Solista a vrut să le demonstreze fanilor că nu are pic de celulită pe fund şi coapse: Andreea a publicat mai multe imagini pe un site de socializare în care poartă doar un costum minuscul de baie.

  • Andreea Bălan (30 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Solista a recunoscut că a trecut prin momente dificile după despărţirea de Keo, în urmă cu un an.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1