Andreea Antonescu s-a împăcat cu iubitul! S-a afișat din nou cu Ștefan Manolache

andreea-antonescu-iubit1.jpg

Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache
Foto: Instagram

După divorțul de fostul soț, Andreea Antonescu părea că își găsise liniștea într-o nouă relație, însă nici cu noul partener viața amoroasă a artistei nu a stat tocmai ca pe roze.

Deși au anunțat rapid că formează un cuplu, cei doi au avut parte și de momente mai tensionate, care au dus, în cele din urmă, și la o separare. Totuși, se pare că aceștia au decis să mai dea o șansă vieții amoroase petrecute împreună, motiv pentru care s-au afișat din nou ca un cuplu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache

„Ne-am despărţit. Am decis ca în relaţie să stăm cât ne simţim bine. La Iaşi am discutat şi ne-am despărţit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare: nu mai sunt cu Ştefan”, a spus vedeta pentru wowbiz.ro, în momentul deciziei separării. Iată însă că acum lururile stau complet diferit.

andreea-antonescu-iubit2.jpg

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au venit împreună în platoul unei emisiuni, anunțând că formează din nou un cuplu
Foto: Instagram

Artista și fostul reporter de la Acces Direct au decis să se despartă brusc în urmă cu câteva săptămâni, fără să ofere prea multe detalii legate de incident. Între cei doi părea că lucrurile merg foarte bine, însă ruptura s-a produs când nimeni nu se aștepta. După despărțirea de Traian Spak, artista a început o nouă relație cu Ștefan, cei doi părând fericiți împreună.

După ce au anunțat separarea, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au venit împreună în platoul emisiunii „Teo Show”, unde au anunțat că au dat uitării trecutul și că s-au împăcat. „Aceiași noi, ceva mai puternici”, au scris cei doi pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Antonescu s-a separat de fostul soț, Traian Spak 

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au semnat încă actele de divorț, dar sunt separați de câteva luni bune. Artista a luat decizia de a apela la un avocat pentru a grăbi divorțul. Vedeta voia să se despartă de tatăl fetiței sale pe cale amiabilă, la notar, însă Traian Spak locuiește în Statele Unite ale Americii și îi este greu să se întoarcă în țară. „Am discutat cu Traian, iar el va semna actele. (…) Este normal ca amândoi să facem tot posibilul ca să o ducem pe Sienna la nivelul mai mult ca perfect. Vreau să cred că în 14 ani a învățat să lucreze cu mine, să mă cunoască, astfel cât să nu-și permită vreo secundă să pună vreo întrebare. Cum nici eu nu-mi permit să-i pun vreo întrebare”, a declarat Andreea Antonescu la momentul respectiv, potrivit Viva!

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Ea era pe val, în trupa Andre, iar el, o tânără speranță a fotbalului, visa la formele ei apetisante. Până la urmă, sportivul și-a făcut curaj și a încercat să o atragă pe Andreea Antonescu în patul lui. Totul se întâmpla în urmă cu 20 de ani, când Andreea Antonescu avea 17 ani, iar Ianis Zicu doar 16 ani.

  • Andreea Antonescu în rochie de mireasă la o ședință foto

    Andreea Antonescu așteaptă să semneze actele de divorț cu afaceristul Traian Spak, iar între timp a mai consumat o relație de o lună cu reporterul Ștefan Manolache. Până să spună încă o dată „Da!” în fața altarului, Andreea Antonescu a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă pentru o ședință foto specială publicată de revista „Ghidul Miresei”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1