Andreea Antonescu, pentru prima oară în rochie de mireasă. Decolteu de infarct

andreea-antonescu-ghidul-miresei.jpg

Andreea Antonescu în rochie de mireasă la o ședință foto
Andreea Antonescu a rămas fără iubit, dar nu renunță la planurile de nuntă
Foto: Ghidul Miresei

Într-un cadru pitoresc de munte, la Valea Doftanei, Andreea Antonescu (37 de ani), jumătatea trupei Andre, a strălucit în zece rochii de mireasă, într-un pictorial pentru revista „Ghidul Miresei”.

andreea-antonescu-coperta-ghidul-miresei.jpg

Andreea Antonescu în rochie de mireasă la o ședință foto
Andreea Antonescu își dorește după divorț o nouă nuntă
Foto: Ghidul Miresei

Publicația va fi lansată în cadrul celui mai mare târg de nunți ce va avea loc în perioada 22 - 24 noiembrie 2019 la Romexpo, unde Andreea Antonescu va defila în rochie de mireasă în cadul unei prezentări de modă. Este o premieră pentru ea să se vadă îmbrăcată astfel, având în vedere că nu a făcut cununia religioasă cu Traian Spak, soţul de care se pregăîteşte să se separe şi în acte. "Dacă până acum nu am îmbrăcat vreodată o rochie de mireasă, pentru această ședință foto am schimbat 10 ținute. Vă aștept cu mare drag vineri (22 noiembrie) la Romexpo unde voi și defila pentru prima dată în cadrul celui mai mare târg de nunți, Ghidul Miresei", a notat Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram. 

andreea-antonescu-2-ghidul-miresei.jpg

Andreea Antonescu în rochie de mireasă la o ședință foto
Andreea Antonescu a pozat într-o mireasă supersexy pe Valea Doftanei
Foto: Ghidul Miresei

Andreea Antonescu își dorește o nuntă pe plajă

Chiar dacă urmează să semneze actele de divorț cu Traian Spak și nu are încă o relație stabilă după despărțirea de Ștefan Manolache, Andreea Antonescu vorbește optimistă despre o viitoare nuntă a ei. „Dacă mi-aș organiza nunta, aș vrea să fie undeva pe o plajă, decorațiunile să fie în culori pastelate, iar oamenii de lângă mine să fie cei mai importanți din viața mea... adica ceva simplu, fără prea multă zarvă. Cu siguranță aș apela la o firmă specializată, dar Fecioara (zodia - n.r.) din mine ar veni la final să-și pună amprenta într-un fel... Nu pot altfel, chiar dacă știu că lucrez cu profesioniști”, a spus Andreea Antonescu pentru revista „Ghidul Miresei”.

andreea-antonescu-3-ghidul-miresei.jpg

Andreea Antonescu în rochie de mireasă la o ședință foto
Andreea Antonescu va urca pe podium la Târgul „Ghidul Miresei” de la Romexpo (22-24 noiembrie)
Foto: Ghidul Miresei

Citește și:

Soţul Andreei Antonescu, prima reacţie după ce s-a aflat despre divorţ: ”E mai mult de atât”

Andreea Antonescu își dorește să fie iubită pasional

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • andre

    Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa Andre după 20 de ani de la înființarea acesteia și pe 9 iulie lansează o nouă melodie. Pentru clipul piesei, jumătatea şatenă a grupului muzical a ajuns pe masa medicului estetician. Şi nici nu ne mirăm că a făcut acest lucru, căci Andreea Antonescu ştie că trebuie să arate perfect în videclipul de lansare. Piesa trupei se numește „Reset la inimă”, iar teaser-ul a apărut deja pe canalul de YouTube al casei de producție Cat Music.

  • Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ. Soțul ei nu a mai venit în țară

    Cântăreaţa s-a reîntors, de câţiva ani, în România. Aceasta se află aici împreună cu fiica ei, Sienna. Din păcate, soţul ei nu este în ţară, cin în America. Zvonurile au circulat rapid şi susţin că vor divorţa. Aşa că Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5