Andreea Antonescu, grave probleme cu silicoanele gigant! Imaginea care spune totul

antonescu.jpg

andreea antonescu sani silicoane operatie
Cântăreaţa şi-a pus silicoane gigant
Foto: arhivă personală

La nici un an de la operaţia de mărire a bustului, pe care a făcut-o în mare secret, Andreea Antonescu începe să vadă că implanturile de silicon parcă nu mai stau la locul lor. Vedeta a publicat recent o imagine în care apare într-un tricou decoltat, iar una dintre proteze pare că a migrat spre exterior. Specialiştii esteticieni au confirmat pentru Click! că Andreea are grave probleme cu silicoanele.

Andreea Antonescu (35 de ani) este iar nemulţumită de sânii ei şi se pare că are şi motive. Unul dintre implanturile de silcon i-a migrat spre exterior, iar aspectul sânului este acum unul nefiresc. Probabil că artista nu s-ar fi plâns de acest lucru public, aşa cum nu a făcut mare tam-tam nici pe seama operaţiei pe care a efectuat-o la începutul acestui an, dacă tricoul nu ar fi trădat-o. Într-o fotografie publicată chiar de ea pe Instagram, cântăreaţa poartă o bluză decoltată care lasă la vedere problema cu care se confruntă vedeta la sânul stâng. Esteticienii contactaţi de Click! au analizat imaginea şi au conclizionat că artista trebuie să se prezinte cât mai repede la cabinetul medical pentru a soluţiona această problemă. 

andreea_antonescu.jpg

andreea antonescu san stang probleme
Andreea Antonescu are probleme la sânul stâng, unde implantul pare că a migrat
Foto: arhivă personală

De altfel, plasticienii avertizează pacientele asupra riscurilor acestei operaţii, iar printre ele se numără spagerea silicoanelor, dar şi migrarea acestora de la locul implantării. 

La începutul anului, vedeta şi-a modofocat chirurgical bustul, dar se pare că deja au apărut primele probleme. "Era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să îşi dorească implanturi. Ca orice femeie, şi Andreea dorea să fie fericită atunci când se privea în oglindă”, povesteau surse din anturajul solistei pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Andreea Antonescu silicoane, implanturi silicon vedete, Vitalie Stan, Andre, Andreea Balan, sani Playboy

    Lasă-mă, papa, la mare, că am super silicoane! Solista "s-a tunat" în secret în ianuarie, după care şi-a scuns "podoabele" sub bluze largi. Recent, solista a prins curaj şi şi-a etalat dotările!

  • Au multe în comun, iar recent Andreea Antonescu a ajuns-o din urmă pe Andreea Bălan şi la capitolul operaţiilor estetice. La mijlocul lunii ianuarie, şatena şi-a “tunat” bustul în cabinetul medicului Vitalie Stan. Asta deşi era imaginea unei creme-minune care îţi măreşte bustul în volum cu 10 la sută.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1