Andreea Antonescu are un ritual special înainte de culcare

12_andreea-antonescu-sexy.jpg

Artista se răsfață cu soluții care au efect peste noapte

Roşcata din fosta trupă Andre are gene bune şi nu a avut nevoie de prea multe operaţii estetice până acum. Totuşi, influenţată de modă, Andreea Antonescu (36 de ani) şi-a mărit vizibil sânii şi buzele.

Chiar dacă s-a retras pentru o perioadă din showbiz pentru a se stabili cu familia în SUA, artista a revenit în ţară cu noi proiecte. Andreea se ocupă mai nou nu doar de muzică, ci şi de organizarea şi promovarea evenimentelor muzicale de amploare. Astfel că şi în noua postură ea trebuie să arate impecabil şi dacă e posibil, fără a mai trece prin alte operaţii estetice.

Soluţia salvatoare a Andreei Antonescu se pare că e un ser care combină vitamina C cu acidul hialuronic. Această soluţie e administrată de vedetă chiar înainte de culcare, când se îmbracă foarte lejer. Andreea a făcut o poză înaintea ritualului de înfrumuseţare, iar complimentele fanilor au început să curgă. 

Loading...

Citește și

  • Raluca şi Denisa Tănase, solistele trupei Bambi, care au adunat deja sute de puncte albe din partea pretenţiosului juriu al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, vor intra astăzi, de la ora 20.30, în pielea fostelor artiste André.

  • Trupa André a bifat, în urmă cu două decenii, succes după succes, solistele Andreea Bălan (34 de ani) şi Andreea Antonescu (35 de ani) fiind, la acea vreme, cap de afiş al oricărui spectacol. S-au certat, s-au împăcat, iar între timp au devenit naşă şi fină, dar şi soţii şi mămici de nota zece. Click! vă dezvăluie detalii neştiute despre formaţia care a spart toate topurile, în perioada 1998-2001.