Andra vrea să emoționeze tot Internetul cu poza celor doi copii. Adorabili!

andra2.jpg

andra
Andra are grijă de familie, dar și de carieră
Foto: Facebook

Andra (30 de ani) are cu ce se mândri! Pe lângă cariera la care aspiră multe tinere cântărețe, ceea ce are mai de preț artista este familia ei frumoasă. Cătălin Măruță, soțul ei, și cei doi copii, David și Eva, sunt comorile cele mai valoroase.

Andra nu s-a ferit niciodată să-și arate familia și să le demonstreze tuturor că în viața ei, copiii sunt cei mai importanți. David, în vârstă de cinci ani, a devenit frate mai mare în luna iulie a anului trecut, când Andra a născut-o pe Eva Maria Ioana. 

Cântăreața a publicat o fotografie cu cei doi copii, îmbrățișați, iar admiratorii au răspuns cum se cuvine. "Sufletele mele dragi! Vă iubesc", a scris Andra pe Facebook, acolo unde a publicat poza cu cei doi copii, într-o ipostază drăgăstoasă, demnă de un tandem soră-frate. Fanii solistei au înroșit butonul de aprecieri și, în doar două ore, imaginea a primit aproape 100.000 de like-uri, dar și peste o mie de comentarii. Laudele au curs râuri: "Domne, ce copii frumoși! Să vă trăiască și să aveți doar bucurii alături de ei", este doar unul dintre exemple.

copii_andra.jpg

copii andra
Andra este tare mândră de David și Eva Maria
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și