Andra, ultimul concert înainte să nască! Cum arată artista în ultimul trimestru de sarcină

andra_burta.jpg

andra insarcinata ultimul concert sibiu forza zu
Cântăreaţa a fost la Sibiu cu soţul ei Cătălin Măruţă
foto: arhiva personală

Sibienii au avut ocazia să o vadă, sâmbătă seara, live, pe Andra (28 de ani) în ultimul ei concert mare înainte să devină pentru a doua oară mămică. Cântăreaţa va intra în iunie în luna a opta de sarcină şi se apropie cu paşi repezi de momentul când îşi va strânge fetiţa în braţe. Pentru a se proteja, artista şi-a făcut ordine în agendă, a renunţat la multe angajamente, aşa că apariţia ei la spectacolul Forza Zu a fost ultima înainte să devină din nou mămică.

Însărcinată în aproape opt luni, Andra nu a refuzat să vină la Sibiu în faţa a mii de oameni. Sâmbătă seara, în jurul orei 22.20, solista a urcat pe scenă şi deşi s-a mişcat mai greu din cauza faptului că burtica i s-a conturat şi nu mai poate dansa ca altădată, artista a cântat impecabil. A recunoscut că a rărit evenimente pentru că îşi controlează greu respiraţia din cauza sarcinii avansate.

andra_dans.jpg

andra insarcinata ultimul concert sibiu forza zu
Andra a dansat mai încet pe scena de la Sibiu
foto: captură video

Prestaţia ei a fost aplaudată de spectatori care au cântat împreună cu artista pe scena de la Sibiu. După concert, artista, care a venit însoţită de soţul ei Cătălin Măruţă (37 de ani), a rămas la un hotel din oraş. Andra declara recent că va naşte prin cezariană. Cântăreaţa şi realizatorul tv mai au un băieţel, David, în vârstă de patru ani. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1