Andra, uimită de ce-și dorește fiul ei de Crăciun: «Măi copile, nici eu nu am așa ceva!»

andra-maruta-david-serbare.jpg

Ce-și dorește fiul Andrei de Crăciun a uimit-o și pe artistă
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Andra a fost uimită să citească scrisoarea pentru Moș Crăciun de la fiul ei. Nimeni nu se aștepta ca el să ceară un lucru pe care nici măcar artista nu-l are. Cu toate acestea, ea încearcă să-i ofere tot ce-și dorește el și vrea să-l facă fericit.

Fiul Andrei știe exact ce-și dorește de Crăciun și i-a scris o scrisoare Moșului prin care i-a spus ce pretenții are el anul acesta de sărbători. își dorește unul dintre cele mai scumpe și performante telefoane mobile.

Fiul Andrei își dorește de Crăciun un telefon performant

„David a început să scrie lista. Nu are pretenții mari, vrea un telefon, ceva cu X, nu știu. I-am spus: «Măi copile, nici eu nu am așa ceva, pe bune? Unde ai auzit asta, la școală?» E clar o competiție acolo între copii, care are telefonul mai performant. Nu știu ce face Moșul și ce aduce Moșul…”, a mărturisit Andra pentru viva.ro

Loading...

Citește și

  • Andra are o perioadă foarte încărcată acum de sărbători și muncește foarte mult. Vedeta a mărturisit că de-a lungul timpului, ea a trebuit să renunțe la multe lucruri pentru cariera ei de artist, dar și om de televiziune.

  • Andra a trăit din nou emoțiile primelor serbări, alături de cei doi copii ai săi, Eva și David, care au avut prima experiență de acest gen. Cântăreața și soțul ei, Cătălin Măruță, au participat cu sufletul la gură la cele două frumoase evenimente, pentru a-i încuraja și susține pe „spiridușul” David și pe „fulgul de nea” Eva. Ulterior, Andra a împărtășit și cu admiratorii săi virtuali imaginile emoționante de la serbările celor mici.