Andra, ținută de vară super-sexy. Fanii ei au fost în delir

andra_2.jpg

andra
Andra se bucură de vară și de vacanță
Foto: Facebook

Andra Măruță a avut o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere profesional și emoțional. Cariera sa de succes a solicitat-o peste măsură, dar acum, cântăreața și-a anunțat fanii că se pregătește pentru vară și vacanță. Ultima sa fotografie publicată pe Internet dovedește că Andra simte deja spiritul sezonului estival.

Andra nu uită să-și țină fanii la curent cu cele mai frumoase momente pe care le are alături de colegi, familie și prieteni. Vara aceasta, ea a publicat pe conturile sale de pe rețelele de socializare o mulțime de fotografii alături de copii și de Cătălin Măruță, dar niciuna nu a atras atât de mult atenția precum cea mai recentă. Motivul? Ținuta care i-a pus în valoare frumusețea.

andra_1.jpg

andra
Andra și-a înnebunit fanii purtând această ținută
Foto: Facebook

Andra a fost fotografiată în curte, iar dacă în partea de sus a optat pentru o bluză largă, răcoroasă, prielnică vremii toride din aceste zile, pantalonii foarte scurți pe care i-a ales, i-au pus în evidență silueta splendidă și picioarele impecabile. Fanii au fost vrăjiți de vigoarea și frumusețea Andrei și au copleșit-o cu complimente: „Superbă ca întotdeauna”, „Ești foarte frumoasă”, „Ce frumusețe rară, ești minunată, trup de zeiță”, au fost doar câteva dintre mesajele de apreciere ale admiratorilor.

andra_3.jpg

andra
Chiar și după două nașteri, Andra este la fel de sexy, cum o știm
Foto: Facebook

Andra le-a mulțumit pentru cuvintele frumoase și și-a cerut scuze pentru întârziere: „Vă mulțumesc pentru mesaje, am fost destul de ocupată azi și nu am reușit să vă răspund!”

 

 

Loading...

Citește și

  • Vara lui 2017 va fi una fierbinte pentru solistele noastre, care au arme redutabile pentru a face show: repertoriu, instrumentişti şi coregrafie. Click! a intrat în posesia ofertelor, pe care cele mai îndrăgite soliste le pun în faţa organizatorilor de evenimente. De exemplu, Delia nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 15.000 de euro.

  • Aşchia nu sare departe de trunchi, mai ales când vorbim despre talent muzical. Asta ne-au dovedit, în ultima vreme, vedete precum Andra, Delia, Marcel Pavel sau Maria Ciobanu, care se mândresc mereu cu rudele lor, în spectacole. Cântă cot la cot pe scenă şi sporesc conturile familiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1