Andra și tatăl său, duet emoționant pe scena concertului susținut de Dragobete

Andra a făcut furori cu concertul de Dragobete, în care și-a cântat dragostea, prin piese noi și mai vechi, prin dans și efecte speciale. Solista a reușit să umple Sala Palatului, unde câteva mii oameni au privit-o și ascultat-o cu sufletul la gură.

Dintre invitații serii, Smiley, Shift, Cabron, Monica Anghel, cel mai tare au emoționat momentele cu tatăl solistei, Alexandru Mihai, și cu fratele său și cumnata, Săndel și Aurora Mihai. Au interpretat muzică populară, iar Andra a îmbrăcat câteva elemente ale costumului tradițional. Înainte de asta, pe ecranul sălii a fost proiectat primul miniconcert al solistei, pe când avea doar cinci ani.

Deși au trecut 25 de ani de la acest moment special, vocea era încă de atunci de partea Andrei, semn că munca ei de atâția ani a avut ca fond un talent nativ.

andra_sandel.jpg

andra sandel
Andra, fratele și cumnata sa
Foto: Gheorghe Chelu
Loading...

Citește și

  • andra

    Andra, una dintre cele mai de succes artiste de la noi, și-a văzut visul cu ochii și a debutat în lumea concertelor la care sunt abonate vedete precum Horia Brenciu, Ștefan Bănică și, mai nou, Delia. Aceasta a umplut Sala Palatului, vineri, 24 februarie, de Dragobete, în primul din cele trei concerte susținute în tot atâtea zile consecutive.

  • Emoţii mari, în acest weekend, pentru Andra, inclusă şi ea în rândul vedetelor abonate la spectacolele de anvergură de la Sala Palatului. Pentru fanii ei, care au cumpărat toate cele peste 12.000 de bilete, solista de top a pregătit în minuţiozitate show-ul la care lucrează alături de o armată de sunetişti, dansatori şi muzicieni.