Andra și Cătălin Măruță l-au nășit pe What's Up. Ce ținute sobre au ales!

andra_catalin.jpg

andra catalin maruta
Andra și Cătălin sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz
Foto: arhivă personală

What's Up s-a decis să-și pună pirostriile și iată că ziua cea mare a venit. Duminică, 28 august, solistul și Simina, cea cu care are o relație de șapte ani, au decis să-și jure credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Nunta a adunat toată crema cea vestită a showbiz-ului românesc, dar și sute de alți invitați.

În jur de 400 de persoane au ales să fie alături de fericitul cuplu. Printre ei, Dorian Popa, în rol de cavalaer de onoare, dar și Andra și Cătălin Măruță, cei care au devenit nașii Siminei și ai lui Marius (What's Up). Fiind unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea vedetelor, cei doi au acceptat propunerea de a deveni nași de cununie pentru cântăreț și iubita-impresară.

Andra și Cătălin s-au asortat și au ales ținute sobre și elegante. Îmbrăcați în negru din cap până în picioare, cei doi au fost completați de băiețelul lor, David, care a fost pata de culoare a familiei. Cu un papion roșu și teniși colorați, puștiul a demonstrat că mama lui îl îmbracă după ultimele trenduri.

maruta.jpg

familia maruta
Andra și Cătălin sunt nașii Siminei și ai lui What's Up
Foto: arhivă personală

andra_simina.jpg

andra simina
Andra și Simina au ieșit zâmbitoare din biserică
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • A venit momentul pentru Marius Ivancea să-i jure credinţă veşnică impresarei Simina Costea cu care se iubeşte de şapte ani. Solistul va face chef mare, duminică (28 auhust) la Palatul Ştirbei alături de cei 400 de invitaţi. Printre ei se numără mulţi colegi de breaslă, care au ajuns deja la petrecere şi s-au fotografiat cu mirele.

  • Pe 28 august, într-un restaurant din Bucureşti, Marius Ivancea (27 de ani), alias What’s Up, şi logodnica lui, impresara Simina Costea (26 de ani), vor avea nuntă mare.

  • Andra va avea o vară activă, din punct de vedere profesional. În curând începe filmările pentru ”Românii au talent” şi, conform apropiaţilor ei, va juriza şi show-ul ”Vocea României Junior”, tot la (PRO TV). Mai punem la socoteală concertele şi reclamele. Pe lângă toate acestea, ea trebuie să-şi caute şi o ţinută de naşă.

  • andra catalin maruta copii

    Dublă petrecere în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Chiar triplă. Cântăreața a împlinit 30 de ani în 23 august, zi în care a aniversat și opt ani de căsnicie, iar în 23 iulie, cu fix o lună mai devreme, mezina familiei, Eva Maria, a împlinit un an. Toate aceste evenimente fericite au fost reunite sub "pălăria" aceleiași petreceri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1