Vedetele au declarat război cosmeticelor! Andra și Vlăduța Lupău arată ca niște adolescente fără machiaj

Soția lui Cătălin Măruță a avut mare succes cu poza în care apare fără pic de machiaj. La cei aproape 34 de ani, și mamă a doi copii, artista se prezintă foarte bine, unde mai pui că nu are nici o intervenție estetică!

Solista Andra a lansat pe Instagram o provocare. Ea le-a îndemnat pe colegele de breaslă să se pozeze 100% naturale. "Nu te feri să te arăți așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă", a fost mesajul Andrei.

Vlăduța Lupău pare o adolescentă

27_1.jpg

Vlăduța a renunțat la ruj și rimel

Frumușica solistă de muzică populară,  maramureșeanca Vlăduța Lupău, care pe scenă este atent machiată, a renunțat și ea, de această dată, la ruj, rimel, dar și la sofisticata coafură.

Deși are 29 de ani, artista arată, fără machiaj, ca în anii de liceu. Un ten fresh, un zâmbet inocent de adolescentă și o siluetă de invidiat. Fanii i-au apreciat postarea, ba chiar i-au spus că îi stă mai bine nemachiată.

Roxana Blagu este sexy-mama

19_1.jpg

Roxana Blagu și fiul ei

Proaspătă mămică, designerul Roxana Blagu (34 de ani) a postat o fotografie fără fond de ten, după o noapte mai delicată și nedormită, întrucât băiețelul ei Sasha are colici.

Puțin ciufulită, încă umflată la față din cauza retenției de apă cu care se luptă după sarcină, Roxana le-a arătat fanilor chipul obosit, pe care se poate însă citi fericirea că, de aproape trei săptămâni, ea și soțul ei, Andrei Badiu, au un băiețel tare frumușel.

 

Citeşte şi

Imaginile cu Dana Nălbaru nemachiată la volan i-au împărțit pe fanii vedetei în două tabere

Atenţie, poze neretuşate! Cum arată vedetele noastre fără strop de machiaj

 

 

Loading...

Citește și