Andra Miron a demisionat de la postul Realitatea TV după 14 ani

andra-miron.jpg

Andra Miron prezenta Prime Time News la Realitatea TV
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Andra Miron, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului Realitatea TV, a demisionat după 14 ani. Anunţul a fost făcut de Nora Dincă.

Andra Miron, prezentatoarea emisiunii „Prime Time News“ şi una dintre cele mai vechi jurnaliste ale postului Realitatea TV, a demisionat după 14 ani, notează adevarul.ro.

andra-miron-nora-dinca.jpg

Andra Miron a plecat pe 1 mai de la Realitate TV
foto: Facebook

Anunţul plecării Andrei Miron a fost făcut de o altă jurnalistă a postului, Nora Dincă. „«Nimeni nu este de neînlocuit» e o minciună cu care ne minţim sau suntem minţiţi ca să nu cădem, nici cei ce pleacă, nici cei ce rămân, de pe sârma asta care este viaţa. Sau optica unor oameni care nu preţuiesc nimic, pentru că nu ştiu să vadă nimic în afara propriei persoane - oameni săraci, oricâte avuţii ar strânge. Andra Miron, asemeni multora care au plecat şi care vor mai pleca, va fi înlocuită, desigur, dar asta nu înseamnă că Andra nu a fost de neînlocuit. Pentru că a fi de neînlocuit nu înseamnă că nu mai am ce să pun în locul tău, într-o organigramă. A fi de neînlocuit înseamnă că atunci când pleci, pleci cu o bucăţică din locul acela şi laşi în loc o bucăţică din tine“, a scris Dincă într-un mesaj pe Facebook, alături de o imagine cu Andra Miron. 
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1