Andra întâmpină greutăți: "Nu e ușor ceea ce fac"

andraaa.jpg

Andra, Măruță, Concert, Familie
Andra îmbină cu succes cariera și viața personală
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Andra a declarat faptul că îi este greu uneori să le facă pe toate, însă găsește mereu modalitatea de a-și echilibra viața. Chiar dacă nu are timp, artista reușește să mai aibă puțin timp și pentru ea. Îi place să-și petreacă timpul cu familia ei și să meargă la concerte.

Îi este greu uneori să fie artist, mamă și soție, dar cu toate acestea ea este fericită că poate să le facă pe toate acestea. "Nu e ușor ceea ce fac. M-am trezit de dimineță, schimb copiii, spăl vasele. Fac din plăcere ceea ce fac. Important este că oamenii sunt interesați de ceea ce fac eu."

Andra a recunoscut pentru iConcert.ro că-și programează din timp să meargă la concertele artiștilor internaționali care vin în România și că pentru ea ar fi un vis împlinit să-i vadă performând live pe Justin Bieber, Jennifer Lopez și Boyonce.

"Îmi place să merg la concerte, de exemplu la Robbie Williams nu am putut ajunge că eram însărciantă în a-8 a lună cu fiica mea și riscam să o nasc la concert la Robbie. Un alt idol de al meu e Beyonce, îmi doresc foarte tare să vină în România. Mi-ar plăcea și Justin Bieber pentru că este un artist de la care avem ce învăța, face show-uri frumoase, are voce, piese bune. Și pe Jennifer Lopez mi-ar plăcea să o văd", a declarat Andra.

Atunci când a fost întrebată despre cum este ea ca persoană și ce o face fericită, a răspuns clar: COPIII MEI.

"Sunt o persoană foarte optimistă chiar și când sunt momente dificile. Când îmi văd copiii, nu că zâmbesc, sunt de-a dreptul fericită. Am fost binecuvântată. Fericirea înseamnă să ai oamenii pe care îi iubești lângă tine", a spus artista.

Pentru Andra, un concert înseamnă foarte multă energie, muzică de calitate și emoție foarte multă.

 

Loading...

Citește și