Andra a împlinit 31 de ani. Cătălin Măruță, mesaj de suflet pentru soția sa

maruta.jpg

andra
Andra a împlinit 31 de ani
Foto: Facebook

Zi importantă în familia Măruță! Andra a împlinit 31 de ani în 23 august, iar Cătălin Măruță nu a ratat ocazia de a-și exprima sentimentele în public și de a-și felicita soția cu ocazia zilei de naștere.

Nu este pentru prima dată când cele două vedete se alintă în public. Deciși să nu lase carierele să le ocupe viața cu totul, Andra, Cătălin și cei doi copii ai lor, David și Eva, tocmai s-au întors dintr-o vacanță în Grecia. Solista a lăsat-o mai moale cu concertele în această perioadă, iar prezentatorul de la Pro Tv are vacanță luna aceasta, așa că au profitat și s-au distrat de minune în patru.

Cu ocazia împlinirii a 31 de ani, Andra a primit cea mai frumoasă urare chiar de la soțul ei: "Te iubesc de când te-am cunoscut, de 11 ani, mi-ai spus «Da» acum 9 ani, ești minunată de când te-ai născut, de 31 de ani. La mulți ani, iubita mea!", a scris moderatorul pe Facebook.

Andra va sărbători așa cum îi place mai tare: cu muzică. Nu va fi ea pe scenă, ci va merge la Budapesta pentru un concert de-al lui Robbie Williams.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1