Andra Gogan a pierdut 30.000 € după scandalul cu Selly

selly.jpg

Selly și frații Gogan s-au împăcat după o perioadă lungă de timp
Foto Instagram

Anul trecut, în mediul online a avut loc scandalul anului între vloggeri după ce fraţii Andra şi Răzvan Gogan au lansat piesa „Stricaţi o generaţie”. Dedesubturile acestui scandal s-au aflat abia acum, după ce Selly, unul dintre idolii noii generaţii, şi-a cerut scuze de la cei doi fraţi şi au făcut un vlog în care au povestit ce s-a întâmplat după lansarea piesei.

Tot scandalul a început anul trecut după ce fraţii Andra (21 ani) şi Răzvan Gogan (18 de ani) au lansat piesa „Stricaţi o generaţie” în care aveu câteva versuri în care aminteau de Selly şi Mimi. Atunci Selly, Andrei Şelaru (18 ani) pe numele lui adevărat, a dus o adevărată campanie împotriva fraţilor Gogan, făcându-i nu numai să piardă urmăritori, dar şi foarte mulţi bani din contracte, iar Răzvan a făcut o formă de alergie care a durat luni de zile, în plus, el fiind şi ţinta unor tineri care l-au lovit pe stradă şi l-au înjurat.

Răzvan Gogan spre Selly: „Ne-ai stricat imaginea, am pierdut contracte”

Totul a ieşit la iveală după ce Selly a fost provocat de prietenul lui Gami să se împace cu toți oamenii cu care s-a certat online. După ce s-a împăcat cu Dan Capatos, puştiul i-a sunat pe fraţii Gogan care l-au invitat la ei acasă şi spre surprinderea lui, l-au iertat. În filmuleţul pe care îl puteţi vedea şi pe YouTube cei doi au făcut declaraţii halucinante. „Ai spus nişte lucruri pe care nu le-ai verificat înainte. În momentul acela au picat toate colaborările, eu fiind şi managerul Andrei (Gogan – n.r.), vorbisem cu foarte multe firme şi reuşisem să semnez cu trei sau patru clienţi foarte mari şi în total suma pierdută la trei ore după ce ai postat tu clipul cu răspunsul la piesa noastră, a fost de 30.000 de euro. Şi 100.000 de abonaţi. Muncă pierdută după patru luni de documentare. Ne-ai stricat imaginea, am pierdut contracte. În plus, m-am îmbolnăvit”, a povestit Răzvan Gogan în vlogul de împăcare al lui Selly.

Familia Gogan își petrece vacanța în America

Se ştie că Andra Gogan cântă, face cursuri de dans cu copiii de diferite vârste, de la 5 la 16 ani, pune voci la reclame sau pentru seriale animate sau filme de la Disney şi apare în mai multe reclame la diverse produse sau şi-a folosit vocea pentru mai multe spoturi publicitare la chipsuri, şampon şi gel de duş şi alte produse. În ultima vreme şi-a legat şi numele de un lanţ mare de magazine din Bucureşti şi din ţară. În acest moment, familia Gogan se află în SUA şi zilele trecute Andra s-a pozat pe treptele „şcolii” din serialul „Gossip Girl”, care este de fapt Muzeul Metropolitan de Artă.

Andra si Razvan Gogan/stricati o generatie( versuri/ lyrics)

M-AM IMPACAT CU ANDRA SI RAZVAN GOGAN (Partea a II-a)

Citește și:

Ce a făcut Andra Gogan cu banii strânși din vocea Plușicăi de la Disney

Cui i-a suflat Andra Gogan postul de asistent de la „Acess Direct”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1