Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii, imagine de colecție

catalin_andra_maruta.jpg

andra catalin maruta
Andra și Cătălin Măruță sunt părinții a doi copii frumoși
Foto: arhivă personală

Andra (29 de ani) și Cătălin Măruță (38 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună mai peste tot, căci Cătălin o sprijină cu prezența pe Andra în mai toate proiectele profesionale, indiferent că vorbim despre filmarea noului videoclip cu David Bisbal sau despre edițiile live de la "Românii au talent".

Cei doi și-au creat o lume desprinsă din povești în care domnesc liniștea, înțelegerea și iubirea. Mai mult, au și doi copii împreună, pe David (5 ani) și Eva Maria (împolinește un an în luna iulie), cei doi bulgări de lumină și energie care le înseninează viața.

Cu ocazia Zilei Copilului, de 1 Iunie, cântăreața a publicat pe pagina ei de Facebook o imagine alături de soț și cei doi copii, care în doar 20 de minute a strâns un număr record de peste 27.000 de aprecieri, semn că familia lor este foarte iubită de public.

"Vă iubesc, sufletele mele dragi! La mulți ani tuturor celor care încă râd, se joacă, știu să se bucure zilnic de viață, ca un copil! Astăzi, de 1 Iunie, să vă distrați ca pe vremea când nu aveați nicio grijă", a scris Andra alături de imaginea în care zâmbesc cu toții. 

familia_maruta.jpg

familia maruta
Familia Măruță s-a unit pentru o imagine de colecție
Foto: arhivă personală

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Căsătoriți de opt ani și, din 2015, părinți pentru a doua oară, Cătălin Măruță (38 de ani) și Andra (29) sunt hotărâți să nu lase relația lor să alunece pe panta rutinei. Cei doi fac deliciul fanilor cu declarații de dragoste înflăcărate și gesturi tandre.

  • andra

    Edițiile live de la "Românii au talent" nu înseamnă trac și tensiune doar pentru concurenți, ci și pentru juriu și prezentatori. Tocmai pentru a o ajuta pe Andra, una dintre vedetele din juriu, să treacă mai bine peste emoții, în public au fost prezente două dintre cele mai importante persoane din viața ei.

  • andra catalin maruta

    Andra nu este doar o cântăreață extrem de apreciată, ci și o mamă iubitoare. Micuții ei, David și Eva Maria, sunt doi copii norocoși cu o asemenea mămică.

  • andra catalin maruta indragostiti dragobete

    Andra (29 de ani) și Cătălin Măruță (38 de ani) se iubesc de 11 ani, dar se comportă ca și cum s-ar fi îndrăgostit acum câteva săptămâni. Cei doi nu ratează nici un moment pentru a-și împărtăși unul altuia sentimentele. Așa au procedat și de Dragobete (24 februarie).