Andra a ajuns și la “Ferma vedetelor”. Ce a pregătit artista alături de concurenți

ferma_vedetelor_5.jpg

Andra, Ferma vedetelor, Romanii au talent, folclor, concert, Sala Palatului, Fang Shuang
Andra va cânta de mama focului pentru concurenții de la "Fermă"

Triplă întâlnire a Andrei cu fanii, pe micile ecrane, miercuri, joi şi vineri, la Pro TV. Solista a fost invitată la „Ferma vedetelor”, dar a pregătit o surpriză şi pentru emisiunea „Românii au talent”, unde este jurat.

Telespectatorii emisiunii „Ferma Vedetelor” vor avea parte de mai multe surprize în ediţiile de miercuri şi joi, de la Pro TV. Foştii concurenţi, care au fost eliminţi, se vor întoarce în fermă şi îşi vor revedea colegii. Acolo va avea loc cel mai tare festival din Porumbacu – „Oaia albă, oaia neagră!”. Ei au pregătit pentru participanți un program artistic unic și tot felul de activități distractive specifice fermei, dar și un concert special!

ferma_vedetelor_6.jpg

Andra, Ferma vedetelor, Romanii au talent, folclor, concert, Sala Palatului, Fang Shuang
Voie bună la Porumbacu de Sus

Andra (31 de ani) vine să le cânte și să îi încânte cu un spectacol de zile mari, iar concurenții și invitații lor își vor da mâna și vor încinge o mare horă. Ultimele zile din fermă îi găsește pe concurenți cu o misiune foarte importantă – organizarea festivalului, iar forțele proaspete pe care le primesc odată cu revenirea tuturor concurenților în fermă sunt binevenite! În ediția de joi seară, de la 21.30, concurenții își vor acorda votul cui ar trebui să meargă direct în finală și cui ar trebui să părăsească concursul înainte de marea finală. E un moment foarte important ce schimbă cursul competiției. Campania electorală pentru acordarea votului dă naștere la tensiuni și conflicte.

andra_2.jpg

Andra, Ferma vedetelor, Romanii au talent, folclor, concert, Sala Palatului, Fang Shuang
Andra va cânta și la "Românii au talent"

Andra va fi o prezenţă plăcută în „Ferma Vedetelor” şi se bucură că le-a putut cânta concurenţilor. Pe jurata de la „Românii au talent” o vom mai vedea şi vineri, nu numai la masa juriului, ci şi ca şi solistă, căci va cânta o piesă din folclorul românesc. “Am decis să marchez în felul meu personal acest an special pentru români. Muzica populară mi-a marcat copilăria și m-a făcut să visez să fiu artistă. Așa că voi sărbători pe scena Sălii Palatului (30 septembrie), cu piese de folclor, care unesc toate generațiile și toți românii, indiferent cine sunt, unde s-au născut și unde trăiesc acum. În cea de-a treia Gală Live Românii au Talent voi interpreta o piesă care sper să vă facă pielea de găină, cum îmi place mie să spun, adică să vă emoționeze și să vă aducă aminte de ce suntem norocoși să fim din acest neam”, ne-a mărturisit Andra. Iar alături de ea va cânta şi Fang Shuang, fostul concurent de la “Romanii au talent”, care va avea un moment special în cea de-a treia gală live. „Abia aştept să revin pe scena «Românii au talent». Sunt sigur că o să simt din nou aceleaşi emoţii, dar în acelaşi timp şi o energie pozitivă. Momentul pe care îl voi prezenta vineri a devenit ca o carte de vizită a mea – melodia «Copacul». Sunt totuşi uimit că după interpretarea originală a lui Aurelian Andreescu şi a sopranei diva Angela Gheorghiu, mulţi oameni apreciază şi interpretarea mea, iar acest lucru mă bucură nespus”, a mărturisit Fang Shuang.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1