Anda a năucit turiştii cu «pepenii» ei care stăteau să sară din sutien

anda18-19-v-2-col-anda-adam.jpg

Anda Adam s-a bălăcit şi s-a dat pe tobogane, într-un parc de distracţii
Citeste tot despre: 

Anda Adam (36 de ani) a muncit ca un rob în Republica Dominicană, la emisiunea ”Exatlon” (Kanal D), în speranţa că va pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro, însă a fost nevoită să revină rapid acasă, după ce a fost diagnosticată cu ruptură de menisc.

A urmat o operaţie grea la genunchi şi recuperări medicale cu nemiluita, însă acum celebra solistă îşi încarcă bateriile într-o vacanţă de vis, tocmai în Dubai. N-a plecat singură, ci cu o gaşcă de prietene, dar şi cu fiica ei, Evelin, în vârstă de trei ani.

Anda a încins Internetul cu fotografiile ei în costum de baie, realizate într-un celebru parc de distracţii din Dubai. Inevitabil, bustul ei generos a reuşit să atragă atenţia turiştilor, iar pozele Andei i-a încins la greu pe internauţi, căci ”pepenii” ei stăteau să sară din sutienul mult prea mic.

Solista speră să dea lovitura şi vara aceasta cu linia sa de costume de baie. Preţurile sunt cuprinse între 250 şi 600 de lei, multe dintre modele fiind garnisite cu paiete, dar şi cu pietre preţioase.

Loading...