Ce spune Anda Adam despre sarcină. Este sau nu gravidă?

anda_adam_insarcinata.jpg

anda adam insarcinata
Anda Adam s-a îngrășat puțin în ultima perioadă, iar tatăl ei a declarat că ar fi gravidă
Foto: Click!

Anda Adam (35 ani) a vorbit despre declarațiile tatălui ei în legătură cu sarcina. Aceasta este proaspăt căsătorită cu Sorin Andrei și își dorește foarte mult să aibă copii.

Anda crede că tatăl ei a spus că ea ar fi însărcinată pentru că acesta nu a mai văzut-o de mult timp și pentru că, înainte de nuntă, aceasta a trecut printr-un eveniment nefericit, un deces în familie, în urma căruia nu a mai avut energia necesară să țină diete sau să meargă la sala de sport.

Mai mult, în cadrul emisiunii „Acces Direct” vedeta a spus clar că nu este însărcinată, ci doar a acumulat câteva kilograme în plus în urma perioadei stresante prin care a trecut, mai ales în urma decesului mătușii ei, care a avut loc chiar înainte de nuntă.

Totuși, Anda a spus că își dorește foarte mult să aibă copii. Aceasta urmează să își planifice luna de miere cu noul ei soț, Sorin Andrei, și a spus că la sfârșitul acesteia s-ar putea să își îndeplinească visul.

„Cine știe, poate ne întoarcem trei din luna de miere”, a spus Anda Adam. Aceasta nu a planificat încă unde și când pleacă în luna de miere cu Sorin Andrei, întrucât a fost foarte ocupată cu pregătirile de nuntă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1