Cât va sta pe tuşă Anda Adam. Prima poză cu solista după operaţie

5-act-1-891515125151.jpg

anda adam, carje, local, manele
Anda Adam abia păşeşte din cauza accidentării la genunchi
Fotografii: BLITZ

Accidentarea de la „Exatlon”, reality-show-ul difuzat de Kanal D, i-a dat Andei Adam (37 de ani) viaţa peste cap. Solista se află în operaţie chiar în aceste momente (n.r. 7 februarie), pe mâna doctorului ortoped Doru Filipescu, asta după ce ieri ne-a anunţat care este diagnosticul.

 “Dragi prieteni, din nefericire trebuie să mă operez de urgență! Situația genunchiului meu este mai complicată, am o ruptură acută de ligament și trebuie înlocuit! Mâine dimineață (n.r. azi) intru pe mâinile domnului doctor Filipescu și sper să îmi revin cât mai repede!”, a scris Anda marți seara, pagina sa de Instagram.

jpg.jpg

Anda Adam, accidentare, Exatlon, ruptura de menisc, Dansez pentru tine, cariera, operatie
Anda a fost operată azi de doctorul Doru Filipescu
foto: arhivă personală

Click! a contactat azi un specialist, pe medicul ortoped Nazer Tarek, pentru a afla ce presupune intervenţia pe care o face Anda şi cât va sta pe tuşă după aceea. “Ea o să facă un repaus de la scenă cam două-trei luni. Este o operație de construcție a ligamentelor, adică se ia din altă parte un ligament și se pune la partea afectată. Acel ligament se ia tot din partea genunchiului, mai exact din partea interioară. Ea o să aibă nevoie de o recuperare agresivă, de șase săptămâni, timp în care o să poarte o orteză și o să meargă la ședințe de kinetoterapie, pentru ca mușchiul să își revină, să se întărească și să se mobilizeze”, ne-a spus specialistul Nazer Tarek.

dr-nazer-tarek.jpg

Anda Adam, accidentare, exatlon, ruptura de menisc, dansez pentru tine, cariera, operatie
Chirurgul ortoped Tarek Nazer

27624721_10156000158629361_2096018409177276530_o.jpg

Anda Adam
"A trecut momentul dificil, operaţia a fost cu succes şi iată-mă din nou cu zâmbetul pe buze". a scris Anda în dreptul pozei
foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • anda adam, carje, local, manele

    Pe 1 februarie, Anda Adam sosea pe aeroportul Otopeni, după o lună petrecută departe de familie, tocmai în Republica Dominicană, acolo unde şi-a testat limitele în show-ul de la Kanal D. A părăsit competiţia cu o accidentare serioasă la genunchi, dar care se pare că nu i-a tăiat cheful de viaţă: vineri seara s-a dres cu manele.

  • Anda Adam, accidentare, Exatlon, ruptura de menisc, Dansez pentru tine, cariera, operatie

    Şi-a pus în pericol cariera de solistă din cauza unor emisiuni TV. Anda Adam retrăieşte acum coşmarul din 2006, când s-a operat la menisc din cauza unei accidentări la “Dansez pentru tine”. Azi, vedeta a ajuns din nou la cuţit, cu un diagnostic dur după “Exatlon”: rupută acută de ligament.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1