Anda Adam a venit îmbrăcată din cap până-n picioare la MMA, dar tot și-a arătat sânii

anda_adam.jpg

anda adam
Anda Adam n-a vrut să se lase exlipsată de ținuta de vreme rece, așa că decolteul i-a pus în evidență sânii
Foto: Dorin Constanda

Cele mai în vogă artiste ale momentului s-au întrecut în ținute sexy la Media Music Awards, iar Anda Adam nu a vrut să se lase mai prejos. Piesele sale vestimentare au fost din nou surprinzătoare și provocatoare.

Anda Adam este sexy chiar și atunci când este aproape complet acoperită. A fost cu neputință să scape neobservată și nu doar datorită faptului că a purtat un palton galben, foarte țipător. Deși a fost îmbrăcată din cap până-n picioare, lucru destul de neobișnuit pentru stilul ei rebel și lipsit de inhibiții, Anda Adam nu a putut rezista și tot și-a arătat sânii.

anda_adam_5.jpg

anda adam
Anda Adam și What's Up, la Media Music Awards
Foto: Dorin Constanda

Cântăreața a refuzat să permită ținutei vestimentare de sezon rece să-i eclipseze formele apetisante, așa că a preferat un decolteu generos care a atras toate privirile. Prezența ei ravisantă l-a ademenit chiar și pe solistul What's Up să i se alăture la ședința foto.

anda.jpg

anda adam
A venit îmbrăcată din cap până-n picioare, dar tot și-a arătat sânii
Foto: Dorin Constanda

Cu părul prins în coadă, o privire seducătoare și o priveliște de infarct către nurii săi, Anda Adam a fost o prezență sexy și încântătoare la celebrul eveniment muzical, care anul acesta s-a ținut în Capitală, la Park Lake. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1