Anda Adam şi Andreea Bănică, prinţesă şi vrăjitoare de Halloween

12_2-col-anda-adam.jpg

Anda Adam şi Evelin, costumate ca prinţesa Elsa

Pentru unele vedete, Halloween-ul, sărbătoarea americană din 31 octombrie, a început mai devreme. Anda Adam (38 ani) face multe lucruri de dragul fiicei sale, Evelin, în vârstă de 3 ani.

De data aceasta, cântăreața s-a costumat de Halloween în personajul preferat al lui Evelin, și a participat la o petrecere în avans, cu tematică de Halloween. Micuţa a fost cea mai fericită, mai ales că mama ei a purtat şi ea rochia prinţesei Elsa şi şi-a prins părul întocmai precum personajul din animaţia Disney. Petrecerea a fost una reuşită, iar imaginile prezentate de artistă pe reţelele sociale au primit multe aprecieri.

 

Și Andreea Bănică (40 de ani) a ținut să marcheze sărbătoarea din SUA. Ea s-a costumat în vrăjitoare, alături de copiii ei, Sofia (9 ani) și Andrei Noah (2 ani). 

Loading...

Citește și

  • Anda Adam (38 de ani) a oferit un spectacol haios recent, în zona unui magazin de fiţe din Dorobanţi.

  • andreea banica

    Andreea Bănică s-a întors în televiziune şi sâmbătă (27 octombrie) va prezenta prima ediţie a emisiunii "Provocarea starurilor", un show muzical la TVR, la care este gazdă. Noul ei proiect tv vine la pachet cu o serie de responsabilităţi, ceea ce înseamnă că timpul petrecut acasă cu soţul şi copiii va fi din ce în ce mai scurt. Artista şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de două decenii şi încă reuşesc să menţină viu focul pasiunii în cuplu. Solista a povestit pentru Click! cum a ajuns să aibă o relaţie atât de lungă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1