Anda Adam se pregătește pentru al doilea copil!

anda_adam.jpg

anda adam
Anda Adam (35 de ani)
foto: Arhiva Personală

N-au trecut nici trei luni de când Anda Adam a adus-o pe lume pe micuța Evelin, că vedeta se gândește deja să devină mămică pentru a doua oară. Ea și Sorin Andrei se descurcă de minune ca părinți și fac cu rândul la schimbat scutece.

Anda Adam este o mămică fericită și adoră să aibă grijă de fetița ei. Dovadă stă faptul că artista a declarat că, în curând, va aduce pe lume un al doilea copil. Ea și soțul ei vor ca micuța Evelin să aibă parte de un frățior apropiat ca vârstă, mai ales că Anda a crescut singură la părinți.

„Avem de gând să-i facem un frățior lui Evelin, pentru că eu am fost singură la părinți. Mi-am promis de mică să-i fac copilului meu un frățior. Nu vreau să las să treacă foarte mult timp, pentru că nu vreau să fie o diferență prea mare între ei”, a declarat ea, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, difuzată marți seară (23 februarie).

Loading...

Citește și

  • anda adam

    După ce s-a căsătorit și a devenit mămică, viața Andei Adam s-a îmbunătățit considerabil. Fericită pe plan personal și profesional, Anda se împarte cu succes între micuța ei de aproape trei luni și concerte.

  • Anda Adam copil fetita sot

    Dacă mămica e prea obosită, mai trece şi tăticul la schimbat de scutece! Cam aşa stau lucurile între Anda Adam (35 de ani) şi soţul ei, Sorin, de când au un copil. Solista a povestit petnru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV cum face faţă nopţilor nedormite, dar şi câte bucurii îi aduce micuţa Evelyn (3 luni).

  • anda adam xonia restaurant

    Răsfăţ culinar! De asta au avut parte Xonia şi Anda Adam duminică seară. Cele două cântăreţe s-au întânit la un local select şi au dat iama în burgeri. Fără să îşi facă prea mari griji pentru silueta lor, vedetele au înfulecat cu poftă sandvişurile.

  • Anda Adam (35 de ani) a fost nevoită, luni seara (8 februarie), să îşi întrerupă şedinţa de înfrumuseţare din cauza unui echipaj de poliţie. De unde şi până unde? Ei bine, din cauza ei! Clipele de relaxare la salon i-au fost tulburate pentru că artista parcase aiurea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1