Anda Adam a primit primul cadou pentru Evelin! Cum a surprins-o Jorge

anda_adam.jpg

anda adam
Anda Adam (35 de ani) este gravidă în șapte luni
foto: Arhiva Personală

Însărcinată în luna a șaptea, Anda Adam (35 de ani) este din ce în ce mai aproape de a-și cunoaște fetița. Pentru că mai este foarte puțin timp până când va naște, vedeta a început deja să primească cadouri pentru Evelin, așa cum a decis că o va chema pe fiica ei.

Artista și Sorin Andrei (29 de ani) sunt nerăbdători să își strângă în brațe primul copil, iar momentul se apropie cu pași repezi. Jorge (33 de ani), un prieten bun al cuplului, așteaptă și el cu sufletul la gură nașterea lui Evelin, și s-a pregătit corespunzător. Artistul a cumpărat primul cadou pentru fetița Andei.

Uite ce a primit Anda pentru Evelin

botosei_anda_adam.jpg

cadou anda adam evelin
Așa arată cadoul primit de Anda Adam (35 de ani) pentru Evelin
foto: Arhiva Personală

 

O pereche de botoșei roz, cu inimioare și turnul Eiffel din Paris. Aceasta este surpriza pe care Jorge le-a făcut-o Andei și Lui Sorin Andrei, pentru fetița lor. Viitoarea mămică s-a emoționat și le-a făcut imediat o poză papuceilor, pe care a și publicat-o pe o rețea socială.

„Primul cadou pentru Evelin. Mulțumim, Jorge!”, a scris artista în dreptul fotografiei. În mai puțin de jumătate de oră, Anda a adunat deja peste 6.000 de like-uri la poza cu micile articole vestimentare.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1