Anda Adam o duce bine după nuntă! Cum s-a prezentat la un eveniment de frumusețe

anda_adam_si_diana_munteanu.jpg

anda adam diana munteanu
Anda Adam și Diana Munteanu la „Summer Beauty Tunnel”
foto: Click!

Anda Adam (35 ani) a oferit consiliere și sfaturi de frumusețe clientelor de la București Mall. Vedeta a participat la un eveniment dedicat frumuseții, intitulat „Summer Beauty Tunnel”, vineri (26 iunie).

Anda Adam pare să trăiască pe picior mare după nunta cu Sorin Andrei. Aceasta a venit la evenimentul „Summer Beauty Tunnel” îmbrăcată într-o bluziță albă, care i-a pus în valoare formele generoase. În cadrul evenimentului, vedeta a fost intervievată de Diana Munteanu, căreia i-a împărtășit câteva secrete ale vestimentației ei.

Anda Adam a mărturisit că ascultă cu strictețe de sfaturile stilistului ei, care o ajută să urmeze cele mai noi tendințe în modă. Mai mult, frumoasa vedetă spune că are o afinitate pentru costumele de baie de toate felurile și modelele, chiar și cele minuscule.

Sorin Andrei a însoțit-o la eveniment

anda_adam_sorin_andrei.jpg

anda adam sorin andrei
Anda Adam și Sorin Andrei
foto: arhiva personală

Soțul Andei, Sorin Andrei, a fost și el prezent la evenimentul la care a participat diva. Cu toate acestea, el nu a avut răbdare să asculte sfaturile de frumusețe pe care le oferea soția lui și a plecat să își elibereze mintea prin magazinele din București Mall.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1