Anda Adam: «Nu am emoţii că mi-am lăsat fiica în grija soţului»

6_3-col-anda-adam-familie.jpg

Anda Adam, alături de fiica Eveline și de soțul ei

Alături de alte nume sonore, Anda Adam (37 de ani) s-a alăturat echipei “Faimoșii” de la “Exatlon”, reality-ul care debutează astăzi, de la ora 20.00, la Kanal D. Solista luptă în Republica Dominicană, pentru premiul de 100.000 de euro, însă sacrificiile pe care trebuie să le facă sunt enorme, căci, aproximativ o lună, va sta departe de fiica sa, Eveline.

Ea și-a lăsat micuța în grija soțului, acesta preluând frâiele casei de la solistă: “De când suntem împreună, nu cred că am stat unul fără celălalt mai mult de o zi, două! Va fi prima oara acum”, ne-a spus Sorin Nicolescu.

Anda este convinsă că Sorin se va descurca admirabil și fără ea: “Nu am emoţii pentru el că nu se va descurca cu fetiţa noastră, dimpotrivă, sunt foarte liniştită. Încă de când am născut, a fost mult mai pregătit decât mine. Problema va fi dată de faptul că vom fi la distanţă, că nu vom putea comunica şi că vom sta departe unul de celălalt atât de multă vreme. Aceasta e provocarea vieţii mele! Mă simt foarte pregătită, deşi ştiu că va fi foarte greu. Va fi o experienţă unică pentru mine, pe care mă bucur ca nu am ratat-o”, ne-a declarat cântăreața.

Loading...